Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård, Akut, diagnostik och vårdenheter

Vill du arbeta i händelsernas centrum? Vi på akutmottagningen söker just nu nya kollegor som vill vara en del av vår gemenskap. 

Om tjänsten
Som sjuksköterska på akutmottagningen vårdar du svårt sjuka samt olycksdrabbade patienter, men är också behjälplig för patienter som söker till oss för mindre skador och lättare sjukdomar. Du samarbetar med undersköterskor och läkare samt ansvarar för att triagera patienter som söker till oss. Vår akutmottagning är även en närakut vilket ger en stor variation i arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik. I och med närakutsuppdraget innefattar arbetet även omhändertagande och vård av sjuka barn.
Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser helst att du har yrkeserfarenhet företrädesvis inom akutsjukvård. Meriterande med specialistutbildning inom akutsjukvård, intensivvård eller anestesi. Vi värdesätter att du är en ödmjuk person med ett flexibelt sinne.

Vi vill ha kollegor som är engagerade - men det allra viktigaste är att du har en trygghet i dig själv och din yrkesroll, som återspeglas i ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Som sjuksköterska på akuten är ledarskap en viktig förmåga och på sikt ska du kunna inneha en arbetsledande position. Givetvis får du både utbildning och rätt förutsättningar för att klara av uppdraget.  Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi är en mycket positiv och glad medarbetargrupp och värnar detta högt. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet när vi anställer. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.  Om oss
Vi har en mycket härlig gemenskap både i arbetsgruppen och på sjukhuset. Många av våra medarbetare har lång erfarenhet av akutsjukvård och vi bedriver omvårdnad av mycket hög klass. Detta är något vi är väldigt stolta över och mycket rädda om! Det är därför viktigt att du har ett starkt intresse för omvårdnad men också för medicinsk teknik, den medicinska aspekten av akutsjukvård och tycker om varierade arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett varierat jobb i en miljö som präglas av engagemang, utveckling och patientfokus. Norrtälje sjukhus är ett akutsjukhus beläget en kortare promenad från busstationen i Norrtälje. Tiohundra är en arbetsgivare som är mån om sin personal och för rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön, friskvårdbidrag på 5000 kronor om året och en arbetstidsmodell som ger goda förutsättningar till återhämtning.
Besök oss gärna på Instagram @livetpaakuten för att få en inblick i vår vardag!

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Vi ser fram emot din ansökan och ett personligt möte.
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6157
Kontakt
  • Sandra Melin, Enhetschef, 08-12326056
  • Viktoria Ahlerup, biträdande enhetschef, 08-12326182
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb