Karolinska Universitetssjukhuse

Varför välja mellan Medicin, Kirurgi eller Onkologi – hos oss får du arbeta med alla specialiterna med den gemensamma nämnaren för våra patienter – Sjukdom i levern. Vill du bli en av oss? Nu söker vi fler sjuksköterskor till vårdavdelning B72.

Vi erbjuder

En möjlighet att bli del av ett härligt team med bred kompetens, där du kommer ha möjlighet att utvecklas i din profession. 

Du kommer att:

  • Erbjudas en digital internutbildning för att få fördjupad kompetens inom Lever och Hepatologi.
  • Få möjlighet till anpassade arbetstider, arbeta fm/kväll/natt då vi har individuell schemaplanering med 10 veckors intervaller.
  • Arbeta enligt regionenens 24/7 avtal.
  • Erbjudas en handledarutbildning på 7,5 Hkp samt som nyanställd få gå vår skräddarsydda 7,5 Hkp kurs i Gastroenterologi och Onkologi.
  • Få möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.
  • Ha tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller välja att nyttja friskvårdsbidrag.  

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Avdelning B72 har uppdraget att bedriva vård för 14 vårdplatser som flödena Leversjukdomar/Hepatologi och Levertumörer/ Leverkirurgi delar. Vi som arbetar tillsammans är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, Klinisk omvårdnadsledare, Teamundersköterska, paramedicinare, apotekare och en omvårdnadschef. Vi arbetar i Team där varje team ( Ssk + Usk) har ansvar för 4 st patienter.

Tillsammans vårdar vi kirurgiska patienter som ska eller har opererats i levern på grund av primär cancer eller metastaser samt medicinska patienter, dvs patienter med svår sjukdom i levern (hepatologi). Vi bedriver högspecialiserad akutsjukvård med både ett elektivt och ett akut inflöde och hos oss får du en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom Hepatologi och Cancersjukvård. För dig som är ny i yrket kommer du att omhändertas av erfarna medarbetare samt av vår kliniska omvårdnadsledare och två Bitr. Universitetssjuksköterskor som utgör en stor trygghet på avdelningen. Under hösten startar vi ett nationellt Fellowshipprogram för hepatologiskt inriktade sjuksköterskekollegor i landet som vi gärna ser att du är en del av. Vi har även ett eget studentteam där våra studenter under handledning tar hand om två patienter.

Som sjuksköterska på avdelning B72 kan du vara med och driva en växande verksamhet framåt med patienten i fokus.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv och gillar att arbeta i team, du som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Att du precis som vi har ett intresse för levern och  dess sjukdomar. Läs gärna om Region Stockholmskompetensstege för sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6058
Kontakt
  • Pia Loqvist, 0725840863
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Tillbaka till lediga jobb