Välkommen till Danderydsgeriatriken! Hos oss är arbetet omväxlande och brett. Vi har ett tätt teamarbete där vi lär av varandra mellan professionerna och avdelningar. Nu ökar vi bemanningen och behöver fler kollegor!

 

Vårt anställningserbjudande

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du:  

  • Betald specialistsjuksköterskeutbildning i "Vård av äldre"
  • Hög grad av interprofessionellt samarbete med stödfunktioner som underlättar det dagliga arbetet
  • Närvarande chefer som alltid har dörren öppen
  • Ett öppet och kamratligt arbetsklimat med högt i tak
  • Vi lär av varandra och skrattar mycket tillsammans

På Danderydsgeriatriken strävar vi alltid efter en god kontinuitet för att skapa trygghet. Som en del av ett stort akutsjukhus har vi tillgång till lab, röntgen och specialistkonsultationer dygnet runt. Hos oss uppmuntras medarbetarengagemang och egna idéer, allt för att skapa delaktighet och utveckling. Arbetet hos oss är både omväxlande och utvecklande. Vi tar emot patienter dygnet runt från akutmottagning, ambulans, via vårdcentral samt från annan vårdavdelning. 

Kliniken bedriver ett gediget utbildningsuppdrag och du får möjlighet att utveckla dina pedagogiska förmågor med gott stöd av AKA. Självklart ingår handledarutbildning i kompetensplanen.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill jobba i team runt den multisjuka och sköra geriatriska patienten. Vi kan garantera att arbetet som sjuksköterska hos oss är både omväxlande och utvecklande. Vi tar emot patienter dygnet runt från akutmottagning, via husläkare samt från annan vårdavdelning. Du kommer att möta patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd. Du behöver använda din samlade kompetens kring omvårdnad och medicinsk teknik i ditt dagliga arbete.

Du leder omvårdnadsarbetet utifrån ett helhetsperspektiv där patienten har en given roll. 

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet av geriatrisk vård men vi välkomnar även nyutbildade kollegor.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi önskar att du som blivande kollega till oss har ett genuint intresse för omvårdnad, är flexibel, har lätt för att ta egna initiativ och kan samarbeta i ett interprofessionellt team.  

 

Övrigt  

Tillsvidareanställning. Heltid/deltid, dag/kväll/helg. Tjänstgöring 2 helger av 5.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5227
Kontakt
  • Sandra Andreasson, 08-12357049
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-11-06
Sista ansökningsdag 2023-12-03

Tillbaka till lediga jobb