Psykiatri Södra Stockholm, Psykosmottagning Gubbängen

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.Om Psykosmottagning Gubbängen 

Värnar du sjuksköterska om vården för personer med psykossjukdomar? Då kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete hos oss på Psykosmottagning Gubbängen. Vi är en personalgrupp som brinner för våra patienter, har hög kompetens och som månar om varandra. Viktiga värderingar för oss är patientens fokus samt tillgänglighet, gott bemötande och patientupplevd kvalitet. Psykosmottagning Gubbängen tar emot patienter med psykossjukdom som främst bor i stadsdelarna Farsta, Skarpnäck och Vantör. Mottagningen består av specialistläkare, case managers, ett mobilt team och en sjuksköterskemottagning. Därtill arbetar paramedicinare och sekreterare på mottagningen. Totalt är vi ca 30 personer.

Ditt arbete som sjuksköterska på medicinmottagningen

Du fungerar som en länk mellan mottagningens Casemanagers och Mobila teamet, Casemanagers skriver uppdrag som Mobila teamet utför, sjuksköterskorna på medicinmottagningen ser till att uppdragen är aktuella och i ordning samt iordningställer mediciner som administreras av medarbetare i Mobila till patienter i deras hem. Patienter kommer även till enheten för per oral medicinering samt injektioner som ges av sjuksköterskorna på medicinmottagningen, sjuksköterskorna beställer läkemedel samt kontrollräknar narkotiska preparat, sjuksköterskorna i medicinmottagningen genomför hälsosamtal med enhetens patienter inför årskontroll. Vi använder oss av datajournalsystemet TakeCare.

Våra förväntningar på dig

Arbetet kräver god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständig. Flexibilitet och servicekänsla är viktigt. Det krävs en förmåga av att kunna möta människor i skiftande mående, både i patientens hem och på mottagningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100 % veckotjänstgöring om 40 tim/vecka mån-fre 08:00-16:45 med lunchrast 12:00-12:45. Vi erbjuder möjlighet att arbeta på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och ett friskvårdsbidrag på 5 000 kronor.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO:s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 31 augusti 2023. Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus).

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4912
Kontakt
  • Peter Stenlund, 08-12341339
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-08-07

Tillbaka till lediga jobb