Vårt anställningserbjudande

Ortopeden på Danderyds sjukhus växer med utökade uppdrag och vi behöver bli fler fysioterapeuter! Vill du komma och jobba med oss i vårt härliga team!

Vi söker nu dig som är intresserad av att driva och utveckla verksamheten inom Ortopedi slutenvård. Arbete inom Ortopedi öppenvård kan även bli aktuellt längre fram. 

Du kommer att arbeta självständigt med bedömning och behandling av ortopedpatienter men arbetar även tillsammans med hela teamet på avdelningen med läkare, arbetsterapeut, sjuksköterska och undersköterska. Du har har hela tiden ett nära samarbete med erfarna fysioterapeuter.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår profession och vårt arbetssätt på sjukhuset och söker dig som vill vara med i detta viktiga arbete.

Du får hos oss en fadder och en lång introduktion och du kommer att ha många trevliga och erfarna kollegor att fråga om råd. Hos oss har vi även flera specialister inom Ortopedisk fysioterapi som hjälper oss att arbeta strukturerat med förbättringsarbeten.

I vår grupp finns goda möjligheter att utvecklas som fysioterapeut!

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med t ex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik. Att vara anställd på Danderyds sjukhus innebär att du får ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds även personalparkering till förmånligt pris.
Allt om dina förmåner 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att bedöma och behandla patienter inom Ortopedi slutenvård. Arbete inom Ortopedi öppenvård kan även bli aktuellt längre fram. 

 

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut/sjukgymnast med svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Meriterande är tidigare arbete inom Ortopedi. Meriterande är även Handledarutbildning. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din bedömning är viktig för patienten. Du behöver vara trygg att göra självständiga bedömningar.

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta periodvis i högt tempo. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Hos oss kommer du till en arbetsplats med en härlig teamkänsla!

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om verksamheten

Vid Fysioterapin Danderyds sjukhus arbetar ca 35 fysioterapeuter fördelade på två enheter - Ortopedi- och reumaenheten samt Andning- och cirkulationsenheten.

Organisatoriskt tillhör du den Paramedicinska Sektionen som består av ca 70 medarbetare fördelade på fyra olika enheter inom Fysioterapi, Arbetsterapi och Nutrition. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter och dietister inom de flesta av sjukhusets verksamhetsområden, med både sluten-och öppenvård. Sektionen har en bred kompetens inom respektive yrkesgrupp och kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Slutet av augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4908
Kontakt
  • Susanne Ahlström, 08-12356919
Facklig företrädare
  • Thomas Airiro, 08-12564104
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-26

Tillbaka till lediga jobb