Vårt anställningserbjudande

Just nu söker vi dig som vill komma att arbeta som måltidsbiträde hos oss på avdelning 92. Vi är en fantastisk arbetsgrupp med mycket kompetens, god gemenskap och nära till skratt. Hos oss vårdas den akut sjuka lever – och tarmpatienten. De flesta av våra patienter kommer till oss från akuten men vi har även direktintag från vår Gastromottagning.

Som köksbiträde har du en viktig uppgift att få måltiderna att fungera, vilket innebär både personal- och patientkontakt. För våra patienter är det är viktigt med mobilisering och måltiden blir då en naturlig del i tillfrisknandet där man sitter och äter tillsammans.

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar i avdelningens patientkök och ansvarar för den dagliga driften. Ansvaret består av iordningsställande av patienternas måltider och beställning av mat samt livsmedel. Du ansvarar även för att köket uppfyller de krav på hygien som sjukhuset ställer för avdelningskök. I ditt arbete ingår att samarbeta med våra undersköterskor och sjuksköterskor.

 

Kvalifikationer

  • Utbildning inom livsmedelshygien eller annan relevant utbildning för tjänsten.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
  • God datorvana.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i kök och med service. 

 

Personliga egenskaper

Vi vill anställa dig som är positiv och har en hög servicekänsla. Det är viktigt att du är noggrann och har lätt att ta till dig information. Arbetet kräver att du arbetar självständigt och har en god samarbetsförmåga med kollegor. Struktur är en förutsättning för att du ska få dagen att flyta på bra och är du kreativ gällande matlagning samt måltidsservice gör du våra patienter en stor tjänst. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4791
Kontakt
  • Christiina Siikavaara, 08-12356493
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb