Tiohundra

Vill du bli en del av ett härligt gäng och arbeta på en av Roslagens trevligaste vårdcentraler? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Om tjänsten 

Vi på Bergshamra vårdcentral har ett nära samarbete och tar tillvara på varandras kompetenser. Vi har korta beslutsvägar där det alltid finns en erfaren kollega att fråga. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov, få ett helhetsperspektiv i behandlingen och samtidigt upprätthålla en bra arbetsmiljö. I patientenkäter får vi höga omdömen från våra nöjda patienter.

Hos oss finns diabetesmottagning, hjärtsvikt/hypertonimottagning, astma-/kolmottagning, demensmottagning, äldremottagning samt sömnmottagning. Vi arbetar även med att utveckla vårt arbete gällande omhändertagande av psykisk ohälsa i primärvården och ser gärna att du är en del av detta. Möjlighet att gå kurs för att bedriva sömnmottagning finns.  

Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.

I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning och sedvanligt mottagningsarbete, både fysiska och digitala besök. Vi dokumenterar i TakeCare och arbetar digitalt via 1177 och appen Alltid öppet. Det finns goda möjligheter till att delta i utvecklingsarbete.

Det finns även möjlighet att arbeta på distans med telefonrådgivning när verksamheten tillåter.

Vi ser gärna att du arbetar heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tjänsten är en tillsvidareanställning, men även kortare tjänstgöringstid är av intresse för oss.

Tiohundra är mån om dig som medarbetare, vi vill att du ska trivas och må bra hos oss. Vi erbjuder våra medarbetare flera förmåner. Exempelvis:

- På Tiohundra erbjuder vi våra nyanställda sjuksköterskor en sign-on bonus på 10 000 kr i samband med anställning och när du arbetat hos oss 1 år så utgår ytterligare en ersättning på 10 000 kr. Detta gäller dig som inte är månadsanställd vid någon av region Stockholms nämnder/bolag. 
- Friskvårdsbidrag på 5000kr.
- 6 % av månadslönen till din tjänstepension.
- Partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning distrikt men det är även meriterande om du har erfarenhet från psykiatri/diabetes/astma/kol.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel och kan hantera växlingar i arbetstempot då ingen dag är den andra lik. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, men även att du har förmåga till självständigt arbete.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Bergshamra vårdcentral är belägen cirka 2,5 mil från Norrtälje. Här finns 15 medarbetare med en rad kompetenser. På Bergshamra vårdcentral arbetar distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Medarbetarna är fördelade på Blidö och Bergshamra vårdcentral. Blidö vårdcentral är en filial till Bergshamra vårdcentral.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bergshamra
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4770
Kontakt
  • Therese Gulbrandsen, Tf. Enhetschef, 08-12328328
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb