Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Västertorp. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna som barn och ungdomar. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Västertorp 
En charmig och trevlig klinik med sex behandlingsrum. Vi kännetecknas av duktiga och drivna medarbetare med lång erfarenhet, många har arbetat här länge. Kliniken går väldigt bra ekonomisk och vi har ett prestationsorienterat arbetssätt där vi även uppvisar stor hjälpsamhet gentemot varandra. Vi finns i mysiga Västertorp centrum med tunnelbanan nära som på 20 min når Stockholm City. 

Hos oss finns det möjlighet till schemalagd helgtjänstgöring då extra helgtillägg tillkommer. Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Vad du behöver för att lyckas

Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av receptionsarbete, profylax samt av T4. 

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning
Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 19 juni 2023.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta klinikchef Anna Olsson tel 072- 582 24 78, mejl anna.olsson@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt Överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västertorp
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4560
Kontakt
  • Anna Olsson, 072-5822478
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb