Vi söker dig, vår nya avtalsansvariga som vill bidra till att invånarna i Region Stockholm får bästa möjliga vård genom att förvalta och utveckla avtalen med vårdgivarna.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna innefattar alla avtalsrelaterade frågor inom området, inklusive uppföljning och utveckling av avtalen. Huvudfokus kommer att vara avtalsområden som rör unga, sexuell hälsa och vaccination. Du kommer även att delta i andra frågor som berör enheten och avdelningen utifrån de behov och uppdrag som finns. Du kommer att, tillsammans med kollegor, stödja och styra utvecklingen inom verksamhetsområdet genom att utreda frågeställningar, utforma och teckna avtal samt följa upp avtalen exempelvis vad gäller omfattning, ersättning och kvalitet. Arbetet innefattar även att föra löpande dialoger med vårdgivare om verksamheten och dess utveckling, både med enskilda vårdgivare och med större grupper. Du kommer också att ta fram underlag för politiska beslut och svara på frågor. Rollen innebär samverkan med många intressenter.

Om enheten och avdelningen

Du kommer tillhöra enheten för Barn, Kvinnor, Unga som tillhör Närsjukvårdsavdelningen som är en del av hälso- och sjukvårdsförvaltningen inom Region Stockholm. Enheten ansvarar för avtal vad gäller exempelvis barnavårdscentraler, barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar, sexuell hälsa och vaccination. 

Närsjukvårdsavdelningens målsättning är att främja hälsa och bidra till att patientens vårdbehov tillgodoses via en sammanhållen vårdupplevelse. Avdelningen uppdrag är huvudsakligen handläggning i samband med upphandlingar och uppföljning av vårdavtal inom närsjukvården i Region Stockholm.

Vem är du?

Vi söker avtalsansvarig som har relevant utbildning på högskola och/eller universitetsnivå och minst något års relevant arbetslivserfarenhet. För att bli framgångsrik i rollen behöver du kunna utreda frågor, analysera både kvalitativa och kvantitativa underlag samt beskriva fördelar och nackdelar med alternativa lösningar. Du trivs med att arbeta i en lärorik arbetsmiljö där du kan utvecklas och skaffa dig nya kunskaper. Du kan skriva sakliga och välformulerade texter och svenska språket mycket väl i tal och skrift. 

Har du erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation eller i en offentlig förvaltning ser vi det som meriterande. Det är också värdefullt om du också har arbetat inom de områden som verksamheten berör. Kunskap om kvalitetsutveckling och erfarenhet av kvalitetsuppföljning är också en fördel.

Som person har du förmåga att arbeta flexibelt i roller där du har växlat mellan strategiskt tänkande och detaljerade uppgifter. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är bekväm med att prata inför olika målgrupper, samt kan hantera komplexa frågor. Du jobbar gärna både självständigt och i team tillsammans med andra. Du är initiativtagande och du strukturerar och planerar det egna arbetet samt kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du har hög integritet och god samarbetsförmåga.

Självklart har du ett intresse för vår verksamhet och för innehållet i tjänsten.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en stimulerande och kreativ miljö med kunniga medarbetare. Vårt kontor finns i fina och ljusa lokaler på Lindhagensgatan 98 och vi erbjuder att arbeta flexibelt både på kontoret och på distans.

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Bodil Klintberg via mejl: bodil.klintberg@regionstockholm.se eller tel: 08- 123 146 83

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4512
Kontakt
  • Bodil Klintberg, 08-12314683
Facklig företrädare
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, anne-lie.vestlund@regionstockholm.se,070-73757
  • Linnea Pettersson, SACO, linnea.pettersson@regionstockholm.se,08-12313142
  • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, therese.juvall@regionstockholm.se,08-12313942
  • Anneli Sandberg, Vårdförbundet, anneli.sandberg@regionstockholm.se,08-12313897
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb