ASIH Stockholm Södra Handen

Nu finns möjlighet att få arbeta som arbetsterapeut på ASIH Stockholm Södra Huddinge. Kan det vara något för dig?

ASIH Stockholm Södra är en av två regionsdrivna ASIH-verksamheter. Vi har ca 180 medarbetare fördelade på våra 5 ASIH-team och vår specialiserade palliativa slutenvårdsavdelning med 16 vårdplatser.

Vår verksamhet värderar korta beslutsvägar, ett positivt arbetsklimat och flexibilitet och som medarbetare inom ASIH Stockholm Södra ges du stora möjligheter till delaktighet och personlig utveckling. Vi arbetar i interprofessionella team där vi, med allas erfarenhet och kompetens, arbetar tillsammans för att ge våra patienter den bästa vården.

Arbetet som arbetsterapeut inom ASIH är självständigt och varierande och alltid med patientens välbefinnande i fokus. Hos oss får du ett stort ansvar och frihet att planera och organisera din dag. Du arbetar i ett interprofessionellt team med lång erfarenhet. Vår målsättning är att tillsammans med patient och närstående skapa den bästa vården utifrån patientens behov. Avancerad sjukvård i hemmet innebär att vi möjliggör för svårt sjuka patienter att kunna vistas i hemmet trots ett stort vårdbehov.

Om tjänsten 

Arbetsterapeutens roll inom ASIH är att stödja patienten i att upprätthålla de funktioner som patienten anser är viktiga samt uppnå bästa möjliga välbefinnande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden fokuserar på att tillvarata och anpassa aktivitetsförmåga och funktion genom bedömning, behandling och anpassning, ha individuella motiverande samtal, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel och bedömning av boendemiljö inför bostadsanpassning. Du kommer delta i teamarbetet runt våra patienter och bistå ditt team med råd och stöd utifrån din profession.

Som arbetsterapeut inom ASIH Stockholm Södra är du en av 5 arbetsterapeuter. Den paramedicinska gruppen består utöver arbetsterapeuter av 5 fysioterapeuter, 2 dietister och 6 kuratorer.

Kontoret ligger nära Huddinge pendeltågsstation. Du kommer att ha en ”egen” skåpbil med plats för hjälpmedel

Tjänsten är heltid, tills vidare och dagtid

Kvalifikationer:

Krav: Legitimerad arbetsterapeut. B-körkort. Svenska motsvarande i tal och skift på C nivå.

Meriter: Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom din profession. Du ska kunna arbeta självständigt i patienters hem och vara trygg med att göra bedömningar och fatta beslut i samråd med patient, närstående och team. Meriterande är erfarenhet av ASIH eller palliativ vård samt erfarenhet av digitala patientmöten.

Personliga egenskaper

I vår organisation sätter vi högt värde på egenskaper som trygghet, ansvarskännande, ödmjukhet, kommunikativ vilja, nyfikenhet och respektfullhet. Du har en holistisk människosyn och ser det psykosociala omhändertagandet som en viktig del i arbetet. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, patienter och närstående.

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande.

Flextidsavtal.

Individuell lönesättning.

Personlig kompetensutveckling.

Friskvårdsbidrag.

SLSO´s övriga förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4450
Kontakt
  • Marisol López, 0760507152
Facklig företrädare
  • Ayse Tas, Sveriges Arbetsterapeuter, 08-12339079
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb