Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård och förlossning, Administrativa enheten

Vill du bli en del av ett härligt administrativt team inom området kvinnosjukvård och förlossning? Då har du hittat rätt! Vi söker en person som vill ta på sig uppdraget som teamledare och DRG-ansvarig medicinsk sekreterare hos oss.

Tillsammans med oss kommer du att arbeta med en mix av olika yrkeskategorier och fortsätta utveckla vår verksamhet framåt. Vi satsar nu på vårdklassifikation (DRG) inom den medicinska sekreterargruppen på kliniken och vi behöver din hjälp för att skapa vår nya organisation. Häng med oss från starten och var med och forma vår organisation, sätt standarden, och påverka hur vi arbetar som medicinska sekreterare i din nya roll som teamledare och DRG-ansvarig medicinsk sekreterare. Det här är din chans att växa och göra en verklig skillnad!

Om tjänsten
I rollen som teamledare kommer du att ansvara för vårdklassificering och hjälpa dina kollegor att utveckla sina kunskaper. Du leder arbetet med kvalitetssäkring och kontinuerlig utbildning i de lagar och regler som gäller kring vårdkontaktsregistreringar och DRG. Till din hjälp i arbetet kommer du ha ett nära samarbete med våra DRG-kodare som besitter en stor kunskap kring klinikens koder och registreringar. Tillsammans arbetar ni för att utveckla gruppen mot en högre förståelse och kunskap inom vårdklassifikation för kvinnosjukvården.

Tillsammans med dina medicinska sekreterarkollegor ansvarar ni för utskrift av vårddokumentation och registrering av vårdkontakter i journalsystemet Take Care samt Obstetrix. Posthantering, journalrekvisitioner, remisshantering samt bemanning av kassa/reception är några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll är du engagerad och strukturerad, har en god ledarskapsförmåga och är en lagspelare. Du är flexibel och har förmågan att anpassa dig till förändringar då arbetsuppgifterna ständigt utvecklas utifrån verksamhetens behov. Du förstår vikten av din roll i vårdkedjan, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Som teamledare har du en engagerande och pedagogisk stil som hjälper ditt team att bli motiverade och tillsammans strävar ni mot att nå de uppsatta målen. Dessutom har du självklart en passion för kodning och vårddokumentation.

Du delar Södersjukhusets värdegrund: För patienten - med patienten.

Kvalifikationer
Du är utbildad medicinsk sekreterare med några års erfarenhet. Du ska ha genomfört grundkurs i sjukdomsklassificering för medicinska sekreterare och ha ett stort intresse av kodning och vårddokumentation.

Har du tidigare erfarenhet av en liknande ledarroll och ansvar är det meriterande. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet och andra IT-system.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi har förmåner som flextid, möjlighet till att arbeta på distans, friskvårdsbidrag 5000 kr/år, friskvårdstimme samt kostnadsfritt gym.

I vårt team ser vi ett nära samarbete och stöd till varandra som avgörande för såväl trivsel som effektivitet. Vi har ett bra arbetsklimat och ett nära ledarskap.

Anställningsform
Heltid, dagtid mån-fre. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök, det blir kul!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4435
Kontakt
  • Beatrice Wilhelmsdotter Sjöbom, 070-0891901
Facklig företrädare
  • Kajsa Pallin, Vision, 08-12361000
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb