Psykiatri Södra Stockholm, Sommarvikarier till Psykiatrisk avdelning

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Om avdelning Södermalm
I Katarinahuset på Södermalm bedrivs heldygnsvård med inriktning mot psykos. Det finns 21 vårdplatser och arbetet är fokuserat kring att utveckla psykosvården utifrån fastställda vårdprocesser tillsammans med en kompetent personalgrupp som är speciellt intresserad av målgruppen. På vår välbemannade avdelningen arbetar skötare, sjuksköterskor, koordinator, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och läkare tillsammans. Vi arbetar personcentrerat.

Ditt arbete som sjukvårdsbiträde/undersköterska
Som sjukvårdsbiträde/undersköterska har du en viktig roll i omvårdnadsarbetet och samarbetar med dina kollegor i olika tvärprofessionella team. Vi arbetar aktivt med utveckling av patienters delaktighet, vårdplaner, omvårdnadsplaner och konkreta omvårdnadsåtgärder. Tillsammans med dina professionella och engagerade kollegor blir du delaktig i vårt mål att ge psykiatrisk vård av bästa kvalitet. Uppgifterna innebär daglig kontakt med patienter, samtal, aktiviteter, omvårdnad och olika förekommande uppgifter på avdelningen. Dokumentation sker i vårt system TakeCare.

Våra förväntningar på dig
Du har intresse för omvårdnad och för psykiatri som inriktning samt är nyfiken, kreativ och ansvarstagande. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor men kan också arbeta självständigt och fatta egna beslut när så krävs. I omvårdnadsarbetet utgår du från patientens och närståendes resurser och behov. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Du är utbildad skötare/undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Yrkeshögskola specialistundersköterska, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. Alternativt studerar du till skötare/undersköterska, sjuksköterska, psykolog eller läkare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård.

Vad kan vi erbjuda dig?
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet sker enligt schema dag, kväll, helg eller natt. Anställningens form kan vara som timavlönad eller som månadsavlönad beroende på anställningsperiodens längd. Alla vikarier får en betald individuellt anpassad introduktion som innehåller några arbetspass tillsammans med en erfaren kollega.

Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning som timvikarie efter sommaren.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Ange i din ansökan om det finns begränsningar i hur du kan arbeta, exempelvis kan inte arbeta nattpass. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4347
Kontakt
  • Daniel Spagnolo, 08-12341507
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 08-12340499
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb