Är du nyfiken på att jobba på en av Sveriges bredaste Fysiologkliniker med spetskompetens inom flera metoder? Vårt uppdrag växer och vi med det, varför vi nu söker ytterligare en ST-läkare- vill du bli en i vårt gäng?

 

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att arbeta på ett akutsjukhus där verksamheten är utvecklingsinriktad och kännetecknas av kvalitet, nytänkande och mycket välfungerande processarbete.

Hos oss får du en bred specialistutbildning då vår verksamhet innefattar fysiologisk diagnostik såsom ekokardiografi/stressekokardiografi/transesofageal ekokardiografi, MR hjärta, DT kranskärl, kardiopulmonellt arbetsprov, traditionella arbetsprov, kärldiagnostik inklusive dialysaccesser och njurdoppler, lungfunktionsundersökningar, långtids-EKG, nuklearmedicinsk diagnostik i form av hjärtscintigrafi-, njurscintigrafi- och DPD-scintigrafi och urodynamik. Inom ramarna för verksamheten sker också diagnostik inom neurofysiologi.

Vidare erbjuder vi i nära samarbete med hjärtkliniken en stimulerande utbildnings- och utvecklingsmiljö med goda möjligheter till klinisk och patientnära forskning. På Fysiologkliniken har vi för närvarande en anställd docent, tre disputerade specialistläkare och två doktorander. I vårt uppdrag ingår även utbildning av blivande biomedicinska analytiker och läkare. Arbetet på kliniken kännetecknas av teamarbete där många av våra biomedicinska analytiker har fått möjlighet att vidareutbildas till svarsskrivande inom flera metoder.

Din ST-utbildning kommer att utformas i samråd med din handledare. Du erbjuds hos oss 4h schemalagd utbildningstid/vecka, inklusive regionsgemensamma föreläsningar fyra gånger per termin.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare.

Personliga egenskaper

Som person är du en målinriktad, positiv och prestigelös ”lagspelare”. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av klinisk fysiologisk diagnostik är meriterande.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4345
Kontakt
  • Lars-Göran Nordin, 08-12355374
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 08–7903300
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb