Vår härliga och mycket familjära vårdcentral ligger i norra Sollentuna, precis i anslutning till Norrvikens pendeltågsstation och ett härligt bostadsområde. 

Arbetar du inte inom Region Stockholm redan kan vi erbjuda en Sign-On Bonus på 20 000kr!

På vårdcentralen är vi ett team på ca 22 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner:
läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt fantastiska team! Vi är ett sammansvetsat team med låg personalomsättning och högt i tak! Här blandas allvar med lättsamheter. 

Vi känner våra patienter väl och det är en mycket mysigt och familjär stämning hos oss, och vi söker en till familjemedlem! 

Vi erbjuder invånarna och våra patienter god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vi ansvarar för cirka 8000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Vi har även en välbemannad psykologmottagning

Arbetsuppgifter mottagningssköterska

Omväxlande arbetsuppgifter telefonrådgivning, triagering båda i telefon och mottagning samt möjligheter till egen mottagning. Du kommer att samarbeta med andra sjuksköterskor på båda telefonrådgivningar och mottagning. Du kommer också handleda våra framtida kollegor, sjuksköterskestudenter. Vi kan också erbjuda att arbeta hemifrån i viss omfattning! 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna primärvårdserfarenhet och tidigare arbete i Take Care och TeleQ är meriterande. Du får gärna ha en specialistutbildning utöver din grundutbildning.

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständig, som har god förmåga till att samarbeta med andra yrkesgrupper och arbeta i ett team. Du tycker om verksamhetsutveckling och vill arbeta för att driva och utveckla verksamheten positivt. Vi förutsätter att du har ett intresse av att jobba inom primärvården och att du har ett hälsofrämjande synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Vi erbjuder självklart ett anpassat introduktionsprogram som är framtaget bara för dig.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000kr till alla våra anställda och hos oss finns möjlighet till flextid. Vi vill satsa på dig som anställd och erbjuder också fortbildningar, både internt som externt. Och har du ett specialområde du kan mycket om eller vill lära dig mer om så uppskattas och uppmuntras detta!

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!


Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Heltid. Sysselsättningsgraden kan diskuteras. Arbetstid måndag till fredag, dagtid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrviken
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3919
Kontakt
  • Simon Ottosson, 0702034207,Simon.ottosson-levy@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet (PV Norr), 08-12340490,annika.stigmanslid@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb