Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Inflammation och Åldrande

Är du utbildad Sjuksköterska med erfarenheter från Neurogastro eller IBD och vill arbeta i framkant på ett av Europas främsta universitetssjukhus? 

Vår verksamhet växer och vi ska nu bli fler. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete inom vår Gastroenterologiska verksamhet med inriktning Neorogastropatienter i Huddinge.

Vill du dessutom ha fasta och bra jobbrutiner är denna mottagningstjänst perfekt för dig, då du arbetar måndag till fredag och enbart dagtid! 

 

Vi erbjuder

Ett intressant och spännande arbete inom vår Gastroenterologiska verksamhet med inriktning Neorogastropatienter. Arbetet är dagtid, måndag till fredag och du kommer att ha din arbetsplats i Huddinge. Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling utifrån dina behov.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

 

Om tjänsten

Gastroenterologi är en specialitet inom Tema Inflammation och Infektion och den Medicinska enheten Gastro, Hud och Reuma som bedriver högspecialiserad vård och forskning.

I Huddinge har vi vår Neurogastromottagning, vi utreder och behandlar olika former av tarmdysmotilitet som beror på neuromuskulära sjukdomar i mag- och tarmkanalen eller är följdtillstånd till systemiska sjukdomar. Vi sköter också patienter med ovanliga gastrointestinala sjukdomar.

Många av de ovanliga sjukdomarna är medfödda men några, som kort-tarmsyndrom och sekundär nutritionssvikt kan uppstå först i vuxen ålder.

Utredning för denna specifika patientgrupp görs på Gastrolab, här bedömer vi motorikstörningar och tarmfysiologi.

Du kommer i ditt arbete att ha ett nära samarbete med de sjuksköterskorna som arbetar på gastrolab. Inom Gastro i Solna utreder och behandlar vi patienter med inflammatoriska mag- och tarmsjukdomar, där har vi även vår slutenvårdsavdelning.

Som sjuksköterska på Neurogastromottagning är du spindeln i nätet med ansvar för mottagning, bokningar, telefonrådgivning samt självständiga sjuksköterskebesök med både injektioner och infusioner. Arbetet innebär teamarbete men också en stor del självständigt arbete och ansvar, du kommer även vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Arbetsuppgifterna är lärorika och utmanande och du kommer ständigt att utvecklas i din sjuksköterskeprofession.

 

Vi söker

Dig som är intresserad av Gastroenterologi. Vi värdesätter personlig mognad. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt, men du behöver även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor förbättra arbetssätt och flöden. Du är empatisk och lyhörd och sätter patienten i centrum. För dig är patientsäkerhet viktigt och du vill få patienten att känna engagemang i sin egenvård.

Övriga uppskattade kompetenser är:

  • Muntlig kommunikation. Tydlig i kommunikation med både patienter, närstående och kollegor.
  • Strukturerad. Noggrann och ordningsam.

 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Erfarenhet som sjuksköterska.
  • Gärna med kompetens och erfarenhet av omvårdnad av patienter inom Neurogastro/IBD och/eller mottagningsarbete.
  • Trygg i din roll som sjuksköterska.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3666
Kontakt
  • Birgitta Berglund, 0736204696
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
  • Homa Rahimi, Vårdförbundet , homa.rahimi@regionstockholm.se
Publicerat 2023-04-24
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb