Psykiatri Södra Stockholm, Mottagning för personlighetssyndrom Andreashuset

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram och vi satsar fortsatt ambitiöst på utvecklingsarbete i områdena patientsäkerhet, personcentrering, vårdprocesser och naturligtvis personalen. Vi är ca 700 engagerade medarbetare som vill kunna erbjuda våra patienter en god, säker och jämlik vård. 

 

Om mottagningen för personlighetssyndrom

Mottagningen ingår i vår sektion för öppenvård och är lokaliserad i en trivsam lokal någon minut från Skogskyrkogårdens T-bana och riktar sig till patienter med emotionell instabil personlighetssyndrom/borderline (EIPS). Vi följer vårdprogrammet EIPS och erbjuder våra patienter evidensbaserat vård enligt vårdprogrammet. Mottagningen är engagerad i flera forsknings- och utvecklingsprojekt i syfte att åstadkomma nya eller förbättrade arbetssätt gällande våra patienter.

På mottagningen arbetar specialistläkare i psykiatri, sjuksköterskor, fysioterapeut, kurator, psykologer, psykoterapeuter, behandlare/terapeuter och medicinska sekreterare. Vi söker nu en erfaren fysioterapeut efter att vår nuvarande fysioterapeut kommer att gå i pension. Vi kan lova dig att du kommer till en mottagning med hjärta, kompetens och engagemang.

 

Kvalifikationer   

Vi söker en fysioterapeut med erfarenhet av psykiatriskt arbete som vill medverka i vår pågående utvecklingsprocess tillsammans med mottagningens kompetenta personal. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta inom öppenvården samt med målgruppen.

 

Ditt arbete som fysioterapeut

Förutom att du bistår med din specialkompetens kommer du att ha möjlighet att engagera dig i ett teamarbete i forskningsprojektet Braining. Projektet startas under hösten 2023 som ett pilotprojekt inom psykiatrisk öppenvård i samarbete med Centrum för Psykiatriforskning.

 

Våra förväntningar på dig

Vi letar efter dig som har lätt att samarbeta med andra människor och är flexibel avseende olika arbetsuppgifter. Du har genuint intresse att arbeta med patienter med emotionell instabilitet och tillämpning av fysioterapeutiska arbetssätt med patientgruppen som ofta präglas av traumatiska upplevelser med kroppsliga förnimmelser. I nära samarbete med övriga medarbetare bidrar du med insatser såsom basal kroppkännedom samt psykoedukativa insatser gällande fysisk aktivitet.

 

Personliga egenskaper   

Du trivs med att arbeta i team och vill bidra med din kunskap och erfarenhet för att ge patienterna bästa möjliga vård och behandling. Du har en empatisk förmåga som speglas i en nyfikenhet och öppenhet för andra människor. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

 

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3090
Kontakt
  • Soila Nevalainen, 08-12341499
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-05-09

Tillbaka till lediga jobb