Vill du vara med och utveckla BUPs patientsäkerhetsarbete?


Har du förmågan och intresset att:

• samordna och organisera
• utreda, analysera och sammanställa
• stödja och utbilda

Då kan denna tjänst vara något för dig. Din placering blir på enheten Kvalitet, patientsäkerhet och delaktighet inom BUPs lokala verksamhetsstöd. Vi sitter nära BUPs ledning i vackert belägna lokaler på Södermalm med utsikt mot Årstaviken. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Arbetsbeskrivning

Som central patientsäkerhetssamordnare inom BUP kommer du att fungera som spindeln i nätet i en mängd olika frågor som berör patientsäkerhet inom BUP. Du kommer att ingå i ett etablerat nätverk inom BUP och ha ett flertal olika samarbetsytor såväl inom BUP som inom SLSO. Till dina arbetsuppgifter hör att samordna, genomföra och sammanställa vårdskadeutredningar. Du får en viktig funktion när det gäller att stödja chefer, framför allt i hantering av risker, avvikelser, klagomål och ärenden från Inspektionen för vård och omsorg och Patientnämnden. Vi ser också att du ska samordna och vara delaktig i att ta fram och genomföra olika typer av utbildningar som rör patientsäkerhet och riktar sig till chefer och medarbetare.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha legitimation inom något sjukvårdsyrke och erfarenhet av arbete inom psykiatri. Du behöver också ha mycket goda kunskaper i svenska språket, muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri och av patientsäkerhetsarbete.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och nyfiken samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och ett gott omdöme.

Vi erbjuder

BUP erbjuder ett meningsfullt sammanhang och goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas. Som medarbetare har du också förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, tjänstepension, möjlighet till löneväxling samt försäkringar. Vi erbjuder dessutom flexibla arbetstider och friskvårdsersättning om 5000 kr per år.

Övrig information

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda inom BUP som varje år möter ca 21 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3028
Kontakt
  • Robert Jurold, enhetschef , 08-12352013.
Facklig företrädare
  • Gunilla Wurtzel, Akademikerförbundet SSR, 08-12340487.
  • Ulrika Sundbye Vårdförbundet, , 08-12340490.
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
  • Amanda Andervall, Läkarföreningen, 070–3239230.
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb