Vår verksamhet

Danderydsgeriatriken är specialiserad på att hantera både akuta och kroniska sjukdomar hos den äldre multisjuka patienten. Kliniken har cirka 160 medarbetare fördelade på tre slutenvårdsavdelningar med olika inriktning; akut geriatrik, ortopedisk rehabilitering och strokerehabilitering samt svårare sjuka geriatriska patienter. Vi har även en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar. På alla vårdavdelningar får du erfarenhet inom många sjukdomsområden, exempelvis internmedicin, kardiologi, infektion, kirurgi och ortopedi.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med multisjuka patienter i ett välfungerande multiprofessionellt team. Arbetet består i huvudsak av avdelningsarbete dagtid och i viss mån kvällstid. Arbetet innefattar också självständiga nattjourer och helgjourer med stöd av bakjour i hemmet. Vi erbjuder ett brett vikariat med god handledning och nära samarbete med specialistläkare. Vi har engagerade medarbetare, ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö. Vi har regelbunden undervisning två gånger per vecka med ett brett utbud. Ett vikariat hos oss ger en bred och bra grund inför AT och vidare läkargärning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med läkarexamen och dig som är legitimerad läkare. Vi ser gärna att du har provat på att jobba inom vård och omsorg tidigare.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och att arbeta i ett multiprofessionellt team med patienten i centrum. Det är viktigt att du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Du bör också kunna jobba självständigt men självklart med erfaren kollega som stöd.

 

Ansökan

Detta är en intresseanmälan och vi kontaktar dig när vi har behov av din kompetens. Vi anställer fortlöpande. Välkommen med din intresseanmälan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2831
Kontakt
  • Simon Jonsson, 08-12357990
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 08-7903300
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-12-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb