Har du patientens fokus och tycker att alla människor är lika mycket värda? Vill du göra skillnad för patienten? Då är primärvårdsrehabilitering inom Upplands-Bro Rehab något för dig! Vi behöver förstärka vår mottagning med ytterligare en dietist på heltid.  

Upplands-Bro Rehab är en del av Rehab Nordväst som erbjuder primärvårdsrehabilitering i kommunerna Solna, Sundbyberg, Järfälla, Upplands-Bro och Märsta/Sigtuna i Region Stockholms regi. Vi har fyra mottagningar med ca 135 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, kiropraktorer, logopeder, rehabkoordinatorer och administratörer.  

Mottagningen i Upplands-Bro ligger vid Kungsängens centrum, nära pendeltåg och bussar endast 30 min från Stockholms city. Vi är en mindre enhet som växer och just nu behöver vi stärka upp med ytterligare en dietist. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Vi har en bra gemenskap, högt i tak och nära till skratt. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling är du rätt person för oss, då vi håller på att utveckla samarbetet med vårdgrannar, kommun och skola. Vi erbjuder ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar.

 

Arbetsuppgifter: 

Hos oss är dietisten en viktig del i behandlingen och rehabiliteringen av våra patienter. Vi riktar oss till patienter i alla åldrar och du kommer att arbeta med patienter som har livsstilsrelaterade sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom och övervikt samt mag-tarmsjukdomar, undernäring eller allergi/intolerans. Arbetet är mycket omväxlande och innebär bedömning, behandling och rådgivning - både på mottagningen och vid hembesök inom hemrehabilitering.

Teamarbete förekommer i hemrehabiliteringen och även när man håller i grupper tillsammans med andra professioner. Grupperna är bl.a. inriktade mot diagnoser som hjärtsvikt, övervikt, diabetes och våra äldre med risk att falla. Du kommer också att samverka med anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare kring dina patienter. I arbetet ingår dessutom handledning av studenter.

Möjlighet att arbeta viss tid på distans finns, tillämpas enligt överenskommelse.

 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

 

Kvalifikationer: 

  • Legitimerad dietist.
  • Erfarenhet från primärvård, hemrehabilitering eller slutenvård är meriterande.
  • Det är positivt om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystemet Take Care och beställningsportalen.
  • B-körkort erfordras
  • Svenskkunskaper motsvarande lägst nivå C1 är krav inom Region Stockholm
  • Magister eller masterkompetens är meriterande.

 

Personliga egenskaper: 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta med andra, är kommunikativ och har en god förmåga att självständigt och flexibelt planera ditt arbete. Du har patientens fokus och det är positivt om du har ett intresse för verksamhetsförbättring och utveckling. I gengäld erbjuder vi dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll här hos oss. Du arbetar mot ett ekonomiskt årsmål och ser det som en positiv utmaning att lägga upp ditt arbete efter de krav som ställs. När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

 

Övrig information: 

Vi värdesätter en hälsosam livsstil och värnar om en god balans mellan arbete och privatliv. Du har möjlighet att till viss del påverka dina egna arbetstider och din egen arbetssituation. Vi tillämpar flextid, har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården.

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Urvalet sker löpande. Är du dietist och har frågor så tveka inte att höra av dig till enhetschef Agneta Ahlinder på telefonnummer 08-123 421 83

 

Facklig representant:

SACO, Janne Virtanen
Tel: 08-123 475 29

 

Välkommen med Din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Upplands-Bro
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2595
Kontakt
  • Agneta Ahlinder, +46812342183
Facklig företrädare
  • Janne Virtanen, SACO, 08-12347529
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb