Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Folktandvården i Vallentuna. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Vallentuna ligger mitt i centrum, lokalen är ljus och modern med 11 behandlingsrum, varav ett med mikroskop. På kliniken finns även intraoral scanner. Vi har goda parkeringsmöjligheter samt närhet till Roslagsbanan och bussar. Stämningen i gruppen är god och alla kollegor är generösa med kunskapsutbyte och att hjälpa varandra. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och vid vissa kliniker assistans vid operationer.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 9 april 2023. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta: Klinikchef, Jannica Lindström på jannica.lindstrom@regionstockholm.se, 08-123 154 22 eller arbetsledare, Alaa Abdali på alaa.abdali@regionstockholm.se, 08- 123 167 75.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl överenskommelse
Löneform enl överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vallentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2357
Kontakt
  • Jannica Lindström, 08-12315422
  • Alaa Abdali, 08-12316775
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb