Är du den sjuksköterska vi söker. Tycker du om att arbeta med medicinsk teknik och omvårdnad. Vill du lära dig en spetskompetens som inte går att finna någon annanstans. Vill du jobba med oss, ett välfungerande team. Dagtid, vardagar? Då är du den vi söker.

Vi erbjuder

 • En gedigen inskolning som anpassas efter din erfarenhet och förmåga.
 • Ingå i ett sammansvetsat och glatt gäng som har en unik spetskompetens.
 • Du arbetar i nära samarbete med vana kollegor och Urologer.
 • Möjlighet att rotera mellan våra enheter på K62.
 • Arbetstid: Dagtid. Måndag- fredag.
 • Tjänsten avser heltid, tillsvidare.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

 

Om tjänsten

Vi som arbetar på K62 är Sjuksköterskor, Undersköterskor, Uroterapeuter och Urologer. Vi har delat upp mottagningen i tre delar. Njurstensenheten, Urologmottagningen och Uroterapienheten. Vi månar om ett gott samarbete med patienten i centrum. Arbetsuppgifterna på K62 är spännande och omväxlande, med möjlighet till rotation mellan våra enheter på mottagningen. Hos oss får du goda möjligheter att dels omsätta dina tidigare erfarenheter och vidareutvecklas i din yrkesroll.

Hos oss får du lära dig utföra stötvågsbehandling (ESVL) och att arbeta med genomlysning. Du bör vara en sjuksköterska som tycker om korta vårdkontakter där du använder hela din erfarenhet, kompetens och förmåga så att patienten kan vara trygg under vårdbesöket.
Det är sjuksköterskan som med stöd av en urolog som genomför stötvågsbehandlingen. Under behandlingen ska sjuksköterskan även sedera, smärtstilla patienten och övervaka patientens vitala parametrar.
På enheten utförs även transurethrala ingrepp med hjälp av cystoskopi. Där ansvarar sjuksköterskan för att stödja patienten och att assistera sterilt under undersökningen och behandlingen. I tjänsten ingår även bokning och telefonrådgivning.


Sjuksköterskor som börjar hos oss får en gedigen inskolning. Under nästan 6 månaders tid är våra nya medarbetare i en upplärningsfas med handledning av van kollega, för att sedan succesivt ta mer och mer ansvar.

Vi söker dig som

 • är trygg, stabil och prestigelös. Hjälper till där det behövs och vill ha trevligt på jobbet.
 • har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.
 • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet som sjuksköterska

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet inom urologi och eller endoskopiskverksamhet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-04-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2327
Kontakt
 • Gunilla Larsson, 08-12387675
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Trine Aronsen, trine.aronsen@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb