Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning Nacka

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.

 

Nu öppnar vi upp tre nya avdelningar på Nacka sjukhus vilket innebär att vi skapar Nordens största byggnad med psykiatrisk heldygnsvård och vi söker nu flera sjuksköterskor som vill vara med från start!

På Nacka sjukhus kommer det att finnas nio psykiatriska heldygnsavdelningar med 16 vårdplatser per avdelning. Till en av allmänpsykiatrisk avdelning söker vi nu nya kollegor. Tillsammans kommer vi att utarbeta vårt arbetssätt, upprätta rutiner och skapa avdelningar där vi jobbar för en trygg och givande arbetsmiljö. Vidare kommer vi att implementera och arbeta utifrån Safeward-modellen.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att få vara med och skapa en helt ny avdelning. Du kommer att leda omvårdnadsarbetet kring våra patienter, vilket innebär att planera och utföra omvårdnadsåtgärder. Du deltar i ronder tillsammans med läkare, undersköterskor samt paramedicinsk personal. I dina arbetsuppgifter ingår även stödsamtal med patienter samt kontakt och samordning med andra vårdgivare, kommuner och anhöriga/närstående. Vi använder oss av Take Care som journalföringssystem.


Kompetensutveckling

Kompetensutveckling är viktigt för oss och det är en självklarhet att alla våra medarbetare deltar i olika utbildningar och kurser. För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda specialistutbildning i psykiatri inom ramen för din heltidsanställning. Som specialistsjuksköterska finns möjligheten att utnyttja din spetskompetens genom att inneha en funktionsroll inom utvalda ansvarsområden, där fokus ligger på förbättringsarbete samt långsiktigt strategiskt arbete. Denna typ av roll innebär även en viss procent administrativt arbete.

 

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård och/eller specialistutbildning i psykiatri ses som meriterande.

Som sjuksköterska hos oss brinner du för den psykiatriska omvårdnaden och du är inte rädd för att tänka nytt och utanför boxen. Du är motiverad till att se till och bemöta våra patienters varierande behov. Vidare är du tydlig i din arbetsledarroll och delegerar uppgifter på ett rättvist sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vad vi erbjuda dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (38:15 tim/vecka). Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

 

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

  • Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 30 april 2023.
  • Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus).Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2326
Kontakt
  • Emma Hannerstam, 08-12341629
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb