Vårt anställningserbjudande

Vill du bli vår nya kollega?
Vi behöver nu förstärka vår grupp med en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till Andning- och cirkulationsenheten, för tillsvidareanställning.

Vid Fysioterapin på Danderyds sjukhus arbetar ett glatt och härligt gäng med ca 35 fysioterapeuter fördelade på två enheter - Andning- och cirkulationsenheten och Ortopedi- och reumaenheten.

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer med t ex tunnelbana och knutpunkt för busstrafik. 

Det här uppdraget har främst inriktning mot område hjärta, både öppen- och slutenvård men kan också kombineras med något annat verksamhetsområde som t ex medicin eller infektion. Vi har en stor verksamhet inom område hjärta där flera fysioterapeuter samarbetar.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med bedömningar och behandlingar inom både öppenvård och slutenvård, hjälpmedelsutprovning, utformning av träningsprogram, information och viss undervisning av patienter och personal samt handledning av fysioterapeutstudenter i verksamhetsförlagd utbildning. Helgtjänstgöring ingår i uppdraget.

 

Kvalifikationer

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast med svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Vi söker dig som arbetat en tid i yrket, gärna inom akutsjukvården och det är meriterande om du har handledarutbildning.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta periodvis i högt tempo. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2296
Kontakt
  • Lena Sandström, Enhetschef Fysioterapi, 08-12357065
Facklig företrädare
  • Thomas Airo Fysioterapeuterna , 08-12364104
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb