Vill du vara med och göra skillnad för barn och ungdomar i behov av psykiatrisk specialistvård? Då ska du söka till oss på BUP Globen! Vi söker nu legitimerad psykolog med starkt intresse för barn- och ungdomspsykiatri och som vill arbeta med utredning och/eller behandling. Du har möjlighet till distansarbete 1–2 dagar per vecka.

BUP Globen är en centralt belägen öppenvårdsmottagning för barn och ungdomar i åldern 0-17 år och deras föräldrar. Den länsövergripande mottagningen för döva och hörselskadade är samlokaliserad med BUP Globen. På mottagningen arbetar cirka 35 medarbetare med högspecialiserad kompetens inom barnpsykiatri. De är psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, administratörer, läkare, sjuksköterskor och enhetschef. Vi arbetar interprofessionellt och utgår ifrån BUP:s processkartor som stöd i vårt arbete med bedömning och behandling. Nu är vi i en utvecklingsfas där vi ska implementera digitala behandlingsmetoder.

Som psykolog på vår enhet har du stora möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi har god tillgång till kvalificerad handledning, kompetensutveckling och kollegialt samarbete.

Vår verksamhet har ett aktivt arbete för att främja likabehandling och mottagningen är HBTQ-certifierad.
Om du vill läsa mer om oss och vår verksamhet hittar du mer information på www.bup.se.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är utrednings- och/eller behandlingsarbete, både självständigt och i samarbete med andra behandlare. Du kan ingå i mottagningens jour- och akutverksamhet. Samarbete med övriga vårdgrannar såsom skola, socialtjänst och barn- och ungdomshabilitering förekommer och är också en viktig del i arbetet. Du förväntas också delta i vårt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad psykolog och helst ha tidigare erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete.

Erfarenhet av annan psykiatri och/eller habilitering är meriterande. Om du har handledarutbildning, specialistutbildning, psykoterapeutlegitimation, erfarenhet av ätstörningsvård eller annan specialiserad psykiatrisk vård är det också meriterande.

Personliga egenskaper

Du är självgående, stabil samt har förmåga att arbeta flexibelt. För att lyckas i rollen ska du ha god samarbetsförmåga och ha en positiv inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Det finns möjlighet att gå specialistutbildning på delvis betald arbetstid. Vi har metodhandledning inom olika specialiteter.

Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information 

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Globen är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2275
Kontakt
  • Claudia Aulin Villa, enhetschef, 070-1905149.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-18

Tillbaka till lediga jobb