Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som vill bli en i vårt härliga gäng på Ekerö

Hos oss finns möjlighet att jobba på mottagning och inom hemrehabilitering.

Vi som arbetar på Ekerö idag är sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, och dietist.
Vi är en  grupp på 9 personer.

Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang!

Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering och tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. Våra mottagningar finns i Bromma, Ekerö, Kista och Spånga. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare.

Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv. Här satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta digitalt hemifrån och förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid och fri sjukvård.

Arbetsuppgifter:

Som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvårdsrehab möter du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar där arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet.

Du arbetar självständigt men rehabiliteringsarbetet sker i nära samarbete med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling individuellt och i grupp på mottagningen.

Inom hemrehabiliteringen möter, tränar och behandlar du patienterna i deras hem och du gör hembesök både enskilt men framför allt i team med arbetsterapeut samt dietist. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna.

Vid mottagningen arbetar vi även med arbetsförmågebedömningar, demensutredningar, patientutbildning, ultraljud  samt har ett nära samarbete med vårdcentral. Stora möjligheter finns att kombinera tjänsten med särskilda uppdrag inom verksamheten.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 40 tim/vecka med flexibla arbetstider. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Kvalifikationer:

Leg sjukgymnast/fysioterapeut Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande och/eller vidareutbildning på högskolenivå Har du erfarenhet från hemrehabilitering eller har en magisterutbildning är det ett plus liksom erfarenhet av journalsystemet TakeCare B-körkort

Önskvärda kompetenser:

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

  • Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten
  • Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga
  • Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Malin Åkerljung

Tel: 08-123 390 85

e-post: malin.akerljung@regionstockholm.se

Facklig företrädare

Thomas Airio, Fysioterapeuterna

Tel: 070-4846052

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesätting
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ekerö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2250
Kontakt
  • Malin Åkerljung, 08-12339085
Facklig företrädare
  • Janne Virtanen, SACO, 08-12347529
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb