Karolinska Universitetssjukhuset, N52 Tema Cancer, N525 ME Hematologi

Tycker du som oss att Hematologi är det roligaste som finns, eller vet du inte det än, men snart vill bli varse? Vi söker nu dig som är nyfiken på hematologi och vill arbeta inom vårt team i Lymfomsektionen på vår högspecialiserade dagvårdsavdelning på Hematologen i Solna. Beroende på ditt intresse och tidigare erfarenhet finns möjligheten till kombinationstjänst mot mottagning eller slutenvård. Välkommen att bli en del av ett kompetent och omtänksamt team som gör skillnad för våra patienter. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och inkluderande arbetsplats med fortlöpande internutbildningar och introduktionsprogram som sträcker sig under första året hos oss. Arbetsmiljön har ett stort fokus och arbetsgruppen du kommer till är stabil och trygg. Arbetstiden är måndag-fredag helgfria vardagar, dagtid. 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och här kan du läsa om våra förmåner.

Om tjänsten

Som sjuksköterska på vår dagvårdsavdelning informerar du om behandling och biverkningar samt följer upp patientens symtom och besvär under behandlingsperioden. Du administrerar cytostatika, antikroppsbehandlingar och olika transfusioner. Patienterna som behandlas är i olika skeden av sin sjukdom, från den nyupptäckta patienten med en aggressiv cancer som snabbt måste starta behandling till den som har en mer långsamväxande sjukdom och får underhållsbehandling. För oss är kontinuitet viktigt och du följer ofta samma patienter under hela behandlingsperioden. Du jobbar självständigt med bokade patienter och gör bedömningar kring patientens tillstånd och symtom, men ingår i ett större team av sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor och läkare. Vi har under de senaste tio åren mött mycket medicinska framgångar, där sjuksköterskorna i synnerhet har haft en avgörande roll i och kring omhändertagandet av detta, och bidragit till de höga överlevnadsresultaten. 

Vi söker

Vi söker dig som är en teamspelare med ett intresse för hematologi och cancervård. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har ett empatiskt förhållningssätt mot dina kollegor och patienter, god samarbetsförmåga och är flexibel. Vi ser gärna att du är en driven person som engagerar dig och vill vara en del av den ständiga utvecklingen av enheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Specialistutbildning inom onkologisk vård eller tidigare klinisk erfarenhet inom hematologi eller onkologi

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2235
Kontakt
  • Therese Rådman, 072-4654782
Facklig företrädare
  • Ellen Thunström Vårdförbundet , 08-12374105
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb