Tiohundra

Då en av våra dagstjärnor går nu över till att arbeta enbart natt söker vi dig sjuksköterska som vill arbeta med oss på vår kirurgavdelning!

Om tjänsten 

Som sjuksköterska leder du teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens vård. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra drivna och engagerade medarbetare.

Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion, handledning och mentorskap. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare finns det stora möjligheter att använda samt att fördjupa dina kunskaper. Vi arbetar med individuell kompetensutveckling efter medarbetarnas önskemål och verksamhetens behov.

Vi erbjuder även:
- Internutbildning inom området.
- Dubbel ob-ersättning nattetid för dem som väjer att arbeta natt eller treskift.
- Kvarstannandebonus: 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man arbetar mer än ett år.
- Friskvårdsbidrag på 5000kr för 2023.
- Sign-on bonus på totalt 20 000 kr (10 000 kr när avtal skrivs på och 10 000 kr efter ett års anställning). Gäller för dig som skriver på avtal om månadsanställning med minst 75% sysselsättningsgrad innan den 30 april 2023. Det är även ett villkor att du i nuläget inte jobbar i Tiohundra eller Region Stockholm.
- 6 % av din månadslön betalas av oss till din tjänstepension.
- Partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

Vi bryr oss om varandras arbetsmiljö. På Norrtälje sjukhus har vi tagit ett aktivt beslut att så långt det går sträva efter att våra sjuksköterskor endast ska ansvara för 6 patienter under dag- och kvällspass.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker fortlöpande.

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller snart är färdig med din sjuksköterskeutbildning.
Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. Erfarenhet som sjuksköterska och gärna inom akutsjukvården är meriterande men inte ett krav.

Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Kirurgavdelningen präglas av korta vårdtider med både akut och elektiv kirurgi inom mag/tarm, gynekologi samt urologi. Vi jobbar i team med sjuksköterska och undersköterska i nära samarbete med läkare och paramedicinare. Tillsammans fokuserar vi på omvårdnaden av patienten, där även stödfunktioner såsom koordinator, samordnare samt receptarie finns att tillgå. Genom de olika patientgrupperna erbjuder vi dig en bredare kompetens inom flera olika kirurgiska specialiteter. På dagen arbetar vi i team om 1 sjuksköterska och 2 undersköterskor, samordnande undersköterska, läkare och rehab och på natten arbetar vi i team med 2 sjuksköterskor och 1-2 undersköterskor samt jourhavande läkare på akutmottagningen.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2221
Kontakt
  • Kim Rangemo, enhetschef, 08-12326767
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb