Är du specialist inom allmän medicin och vill jobba på timmar digifysisk? Se hit! Vi söker en specialist inom allmän medicin till Turebergs vårdcentral. 

Turebergs vårdcentral ligger i Sollentuna kommun. Nära pendeltågsstationen i Sollentuna centrum, ca 15 min till Stockholm C.Vi är ett team på 25 medarbetare som ombesörjer primärvård för ca 11.000 listade patienter. Vi handleder läkarstudenter, AT-och ST-läkare. 

 Inom verksamheten erbjuder vi läkar- och distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, telefonrådgivning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldre mottagning, psykolog/ kurators mottagning. Du bestämmer själv när du vill jobba!

Vår ambition är att ge god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsvillkor, individanpassad inskolning, digitala besök, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. 

Turebergs vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se. 

ArbetsuppgifterSedvanligt arbete för specialist i allmänmedicin på en vårdcentral, du kan välja själv om du vill jobba fysisk på mottagningen eller på distans!  

KvalifikationerVi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin som vill vara med och vidareutveckla den digifysiska vården hos oss på Turebergs vårdcentral. vår ambition är att jobba digifysisk. Det innebär att vården tillhandahålls antigen digitalt eller fysiskt, utgår från det medicinska behovet, patientens önskemål och effektivt resursanvändande. Som specialist träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerade mottagning såväl digitalt som fysisk. Du handleder yngre kollegor och stöttar även övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar. Du har möjlighet att jobba hemifrån med videomöte. 

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat i svensk primärvård.

AnställningsformTimanställning. 

Personliga egenskaperVi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga samt professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2212
Kontakt
  • Fatima Tajik, Verksamhetschef, 08-1234513
Facklig företrädare
  • SLSO:s Läkarförening Maria Sjödahll, 070-2667094
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-05-07

Tillbaka till lediga jobb