Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? Sektionschef för BUP Specialiserad öppenvård söker en självgående och systemkunnig medarbetare som chefsstöd! Det händer mycket inom Sektion BUP Specialiserad öppenvård och vi vill att du ska vara en del i det. Vi söker en positiv person som trivs i en föränderlig verksamhet och som kommer med egna idéer.

BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer. BUP Specialiserad öppenvård har i uppdrag att bedöma och behandla det stora flertalet av BUPs patienter.

BUP Specialiserad öppenvård består av ca 400 medarbetare som tjänstgör på 12 enheter. Varje enhet leds av en enhetschef som i sin tur leds av sektionschef med stöd av en biträdande sektionschef och en medicinskt ansvarig läkare.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att arbeta som stöd till sektionschef, biträdande sektionschef och medicinskt ledningsansvarig läkare i sektion BUP Specialiserad öppenvård.

Du bidrar med administrativt stöd i planering, samordning och uppföljning i sektionsledningen och ansvarar för att allt praktiskt fungerar. Du kommer att delta och dokumentera vid möten och vara ett stöd i att strukturera, sammanfatta och sprida information.

Rollen är ny och vi vill att du är med och utvecklar och definierar den utifrån de behov vi tillsammans identifierar. Du kan fungera som stöd till de administrativa teamen på sektionens enheter vid implementering av nya IT-system och -funktioner. Det kan också ingå i rollen att samordna administrativa rutiner och delta i utvecklingen av vissa sektionsgemensamma administrativa resurser.

I arbetsuppgifterna ingår även administration av personal, beslut och inköp. Du hanterar beställningar, schema vid ledigheter och viss telefonpassning och journalskrivning av diktat.

Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Det är ett krav med minst gymnasieexamen från högskoleförberedande program samt goda IT-kunskaper inklusive goda kunskaper i Officepaketet, särskild Word, Excel och PowerPoint. Även erfarenhet från psykiatri/barn- och ungdomspsykiatri är ett krav.

Meriterande är kunskaper i IT-systemen Heroma, Qlickview, Stöd- och behandlingsplattformen i 1177, Digitalt möte, Raindance, Clockwork, Alltid Öppet och Platina. Du ska behärska svenska språket väl, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, initiativtagande och lyhörd. För att lyckas i rollen är Du serviceinriktad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du kommer att arbeta nära sektionschef, biträdande sektionschef och medicinskt ledningsansvarig läkare och det är viktigt att du blir en del av teamet och bidrar utifrån ditt professionella perspektiv. Det är också viktigt att du trivs med dina arbetsuppgifter och att vi tillsammans ser till att vi har det bra på jobbet!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Anställningsform 

Tillsvidaretjänst, heltid. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrig information 

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss

BUP Sektion specialiserad öppenvård är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2193
Kontakt
  • Sektionschef Beatrice Forbes, 08-12352064.
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481.
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb