Vi söker en engagerad kollega som vill vara med och driva verksamheten framåt! 

Nuklearmedicin har 10 medarbetare och ingår tillsammans med röntgen och sjukhusfysik i verksamhetsområdet Radiologi. Vi utför nuklearmedicinska undersökningar som hjärt-, njur- och skelettscint samt bentäthetsmätningar. Vi har ett nära samarbete inom vårt VO samt med fysiologkliniken. På avdelningen har vi en hjärtdedicerad gammakamera, en gammakamera, en SPECT-CT kamera och en Dexa kamera. 

Vi är en liten avdelning med trivsamt arbetsklimat, möjlighet till utveckling, korta beslutsvägar och ett gott samarbete. 

 

Arbetsbeskrivning
Som röntgensjuksköterska/biomedicinsk analytiker kommer du att rotera på avdelningen där det ingår gammakamera, SPECT-CT, bentäthetsmätning och hotlab. Du kommer att samarbeta med kollegor från både den nuklearmedicinska avdelningen men även från fysiologkliniken samt röntgen. Har du sedan tidigare erfarenhet av hjärtscintsprovokationer kan det även ingå i rotationen. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller biomedicinskanalytiker, gärna med erfarenhet inom nuklearmedicinsk verksamhet.

 

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker är ansvarsfull, engagerad och nyfiken på att lära dig nya uppgifter. Du har lätt att samarbeta med kollegor från olika verksamheter samt har en helhetssyn på vården för patienterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2059
Kontakt
  • Anna Idahosa, 08-12355379
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet fackexpedition, 08-12357070
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb