Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri

Kanske studerar du och är nyfiken på att lära dig mer om ätstörningsbehandling?

Stockholms centrum för ätstörningar (SCÄ) är en av de största specialistklinikerna i världen för patienter med ätstörningar och tar emot patienter i alla åldrar. Vi har en välutvecklad verksamhet med öppenvård, dagvård och heldygnsvård för både vuxna, barn och ungdomar. Kliniken finns på Södermalm i Stockholm och idag är vi cirka 150 anställda.  

Ätstörningsproblematik har ökat i vårt samhälle och vi behöver därför bli fler kollegor som vill arbeta i vår trygga och kunniga arbetsgrupp.  Vi söker sommarvikarier till båda våra heldygnsvårdsavdelningar för vuxna respektive barn och unga med möjlighet att fortsätta som timanställd.

På SCÄ har vi två mindre heldygnsvårdsavdelningar. Heldygnsavdelningen för vuxna där vi har plats för 12 patienter och på heldygnsavdelningen för barn och unga har vi plats för 8 barn och deras föräldrar. Arbetssättet är olika beroende på om man arbetar med barn och ungdomar med inslag av FBT eller med vuxna med inslag av KBT-E.

Läs gärna mer om vår verksamhet på: www.stockholmatstorningar.se

Vill du veta mer om ur vi arbetar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Arbetsuppgifter:
Teamarbete, måltidsstöd, ångesthantering, stödjande samtal, permissionsplanering och uppföljning samt leda psykoedukativa grupper för patienter och närstående.

Anställningsform och arbetstider: 
Sommarvikariat alternativ timanställning.
Skiftarbete med goda arbetstider.

Kvalifikationer:
Förutom grundläggande utbildning som sjuksköterska ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom psykiatri och ätstörningsbehandling. Meriterande är vidareutbildning i psykiatri eller barn och ungdom.

Tidigare arbete i journalsystemet Take Care och genomförd Bergen utbildning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är nyfiken och intresserad av ätstörningsvård samt att du är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Våra förmåner:
Vi värnar om hälsa och välmående, därför erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsaktiviteter, som exempelvis möjlighet att sjunga i vår kör, samt 5000kr i friskvårdsbidrag.
Som medarbetare inom Region Stockholm har du dessutom rätt till fri sjukvård och erbjuds även extra ersättning vid föräldraledighet.
Alla anställda har 25 semesterdagar, från det år du fyller 40 går antalet upp till 31 dagar och till 32 dagar det året du fyller 50. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2015
Kontakt
  • Irina Ekstrand Enhetschef, 070-2066086
  • Marlene Litzell Biträdande enhetschef , 073-7461354
  • Ulrica Melcher Biträdande enhetschef , 070-0011238
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb