Kom och jobba på sjukhuset mitt i stan och utvecklas både brett och fördjupat! Hos oss finns möjligheten till kompetensutveckling som ger förutsättning till ett omväxlande arbete.

Verksamhetsområde Internmedicin på Södersjukhuset består av sju vårdavdelningar, en stor öppenvårdsverksamhet på Medicinmottagningen samt ett Endoskopiskt centrum. Vårt uppdrag är att bedriva internmedicinsk akutsjukvård inriktad mot de vanligaste folksjukdomarna som exempelvis diabetes, stroke, kronisk obstruktiv lungsjukdom, allergier, mag- och tarmsjukdomar och hematologisk akutvård.

Vi är centralt belägna på Södermalm med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. Utöver detta har vi en fantastisk utsikt från sjukhuset med närliggande fina promenadstråk som löper längs med vattnet. Vi på SÖS har vårt eget Hälsoteam med professioner som hälsopedagoger, ergonomer och fysioterapeuter. Personalgymmet erbjuder ett brett utbud av styrketräning och träningspass helt kostnadsfritt och det finns möjlighet till en friskvårdstimme i veckan. Årligen kan du använda ditt friskvårdbidrag.

Om tjänsten

En av våra dietister ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie för henne. Tjänsten delas mellan öppen-och slutenvård.

Som dietist hos oss arbetar du mycket självständigt, samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med teamet på våra vårdavdelningar kring patienters nutritionsbehandling. Våra största patientområden inom slutenvården är neurologi, lung, gastroenterologi och hematologi.

Du ger individuell kostrådgivning till våra patienter och fungerar som konsult i näringsfrågor.
Även förskrivning av landstingsbidrag för kosttillägg och sondmat ingår.

I öppenvården ingår du i teamet på allergimottagningen som arbeta med utredningar och uppföljningar i samband med födoämnesallergier.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist. Tidigare erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvården är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta i interprofessionella team.

Vi ser gärna att du har intresse för, och erfarenhet av att föreläsa och att undervisa, implementera och sprida kunskaper inom ämnet för övriga professioner inom verksamhetsområdet.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, engagerad och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständig med god förmåga att prioritera och fatta beslut. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, och besitter en god och administrativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som tjänsten du söker? Skicka oss din ansökan idag – Vi vill träffa dig!Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1920
Kontakt
  • Annika Ahlén, 08-12363130
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb