Tiohundra

När våra ordinarie medarbetare går på välförtjänst semester söker vi vikarier till alla våra omsorgs- och sjukvårdsverksamheter i hela Norrtälje kommun.

Om oss

Till dig som är skötare eller har motsvarande reell kompetens kan vi erbjuda jobb inom Socialpsykiatrin på våra boenden och/eller inom boendestöd. Du får möjlighet att upptäcka hur det är att arbeta i ett bolag som inte är som alla andra.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Sök idag!

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden. Anställningens omfattning, heltid/deltid, kan variera efter överenskommelse.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1063
Kontakt
  • Charlotte Almén, Bitr enhetschef Fokushuset Boendestöd, 08-12327529
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 0176-10100
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb