Vi söker nu en specialistsjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi. Vill du bli en del av vårt team? Välkommen med din ansökan!

Södertälje sjukhus är en arbetsplats där alla ska trivas och ta plats i teamet, vi arbetar för god och hållbar arbetsmiljö. Södertälje sjukhus är det ”lilla” sjukhuset med ett stort hjärta och vår småskalighet gör att vi har korta beslutsvägar.

Vi erbjuder en personlig introduktion som är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. Vi söker dig, anestesisjuksköterska, som vill tillhöra en arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap - här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.

Specialistsjuksköterska på Södertälje sjukhus:

På anestesimottagningen kommer du att arbeta i nära samarbete med narkosläkarna och vårdplanerarna. På mottagningen förbereds och optimeras patienterna som genomgår elektiva operationer. Det görs i nära samarbete med operationsplanerarna som arbetar mot mottagningen efter kriterier som mottagningspersonalen har arbetat fram. Som anestesisjuksköterska rör du dig inom alla opererande kliniker, dock inte öron/näsa/hals. Vi på Södertälje Sjukhus har inte barnkirurgi.

Du kommer ha sedvanliga arbetsuppgifter som specialistsjuksköterska inom anestesi. Vi har dessutom fokusgrupper, där du som anställd förväntas ingå med din kunskap och erfarenhet. Här värdesätts ett teamarbete med mycket ansvar.

Dina kvalifikationer:

- Du har tre års erfarenhet inom specialistsjuksköterskans område. Djupa kunskaper i TCI/TIVA, inhalationsanestesi och hemodynamisk övervakning.

- Du besitter allmänkirurgisk erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, urologi och gynekologi.

- Du har kunskaper i Take Care journalsystem, Orbit operationsplanerings system.

- Du har god förmåga att kommunicera skriftligt såväl som muntligt på svenska språket.

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en personlig mognad och är strukturerad såväl som uthållig. Du uttrycker dig tydligt i din kommunikation gentemot både patienter och kollegor. Du sätter patienten först, arbetar för helheten och brinner för kvalitet. Du är positiv till utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden i anestesisjuksköterskans omvårdnad. Du besitter en problemlösande analysförmåga och är intresserad av att hitta lösningar. Utöver detta trivs med att arbeta tvärprofessionellt kring patienten, är ansvarstagande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid. 24/7 avtalet innebär 3-skiftstjänstgöring.

Du erbjuds:

- Obligatoriska studiedagar 5-6 ggr/år.
- Friskvårdsbidrag som i dagsläget är 5000 kr/år.
- Vi kan använda oss av 24/7-avtalet, vilket ger dig som arbetstagare ATK tid och sänkt veckoarbetstid. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal AB, 24/7 Avtal
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/906
Kontakt
  • John Gerdin, 08-12325166
Facklig företrädare
  • Maria Nygaard, Vårdförbudet, 08-12324000
Publicerat 2023-02-03
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb