Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Är du undersköterska och vill få möjlighet att arbeta lite mindre men ändå få full heltidslön? Är du även intresserad av akutsjukvård och gillar snabba patientflöden?

På Akutvårdsavdelningen AVA i Huddinge erbjuder vi möjlighet till att arbeta reducerad veckoarbetstid för undersköterskor! Du arbetar i snitt 34 timmar och 20 minuter i veckan, 1 helg av 2, men behåller ändå din heltidslön. Du planerar ditt schema enligt önskemål så att det i möjligaste mån ska passa dig utifrån din livssituation. Läs mer om oss här.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du får en bred erfarenhet av akutsjukvård. Vi är en medarbetargrupp som värdesätter varandra och varandras kompetens högt och vi är måna om alla ska känna sig välkomna. Vi arbetar tillsammans i team bestående av en sjuksköterska, undersköterska och läkare, där vi tillsammans ansvarar för vården av sex patienter.

Hos oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och får den kompetensutveckling du behöver för att känna att arbetet är roligt och utmanande, därför arbetar vi aktivt med kompetensmodellen för undersköterskor och under medarbetarsamtal skapar vi personliga utvecklingsplaner efter varje individs behov. Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten

Tillsammans med sjuksköterskan i teamet ansvarar du för patientens dagliga omvårdnad. Tekniska moment såsom kapillär och venös provtagning (inklusive blodgastagning), katetersättning, EKG tagning, blåsövervakning med bladderscanning, såromläggning samt handhavande och uppkoppling av telemetri.

Som undersköterska på AVA kommer du även arbeta enstaka pass på andra enheter inom akutverksamheten, då vi har ett nära samarbete med våra andra akutvårdsavdelningar. Vi är måna om att vår personal har en bred akutkompetens, därför finns det också möjlighet till rotation inom vårt omvårdnadsområde. Hos oss finns även möjlighet att arbeta med andra uppdrag såsom vårdplatskoordinering och vara områdesansvarig.

Vi jobbar utifrån individuell schemaplanering med 34:20 h/vecka samt tjänstgöring 1 helg av 2, dag och kväll.

Vi söker

Vi söker dig som har goda kunskaper i det akuta omhändertagandet av patienter vid akut sjukdom eller skada. Kunskap och förståelse för vikten av noggrann övervakning av vitala parametrar samt vätskebalans är ett krav.

Egenskaper som utmärker dig är att du är flexibel, trygg och ansvarstagande och tycker att akutsjukvård är lika roligt som vi gör. Du arbetar prestigelöst och förstår vikten av att alltid har en god kommunikation samt har lätt för att prioritera och fatta snabba beslut och är stresstålig och kan arbeta i högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

  • Tidigare arbetat på akut slutenvårdsavdelning alternativt geriatrisk slutenvårdsavdelning. Ej enbart praktik.
  • Specialistutbildning, framför allt inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/435
Kontakt
  • Ellinor Jonsson, 08-12381169
Facklig företrädare
  • Kommunal Denise Dinc, 08-58583126
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Tillbaka till lediga jobb