Tiohundra

Om tjänsten

Vår kära kollega, nuvarande enhetschef på Väddö vårdcentral, går i pension och vi behöver rekrytera en ny enhetschef. Här kommer du få leda en enhet med erfarna medarbetare, där ni tillsammans utvecklar enheten. Hos oss ges du stora möjligheter att arbeta med ett starkt team som tillsammans driver verksamheten framåt.

Som enhetschef på Väddövårdcentral så ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp som består av fem enhetschefer samt medicinskt ledningsansvarig läkare och leds av verksamhetschef. Ledningsgruppen har stödresurser i form av HR-partners, controller och administrativt stöd. Du rapporterar direkt till verksamhetschef. I arbetet som enhetschef ingår verksamhets- och budgetansvar samt personal- och arbetsmiljöansvar för enhetens medarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår vid behov viss klinisk tjänstgöring. Som chef i Tiohundra erbjuds du möjlighet till internutbildning i flera steg. Möjlighet till visst distansarbete finns.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård är meriterande.

Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling samt intresserad att driva digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll, tycker om utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Goda språkkunskaper i svenska är en förutsättning.

Du har en god kommunikativ förmåga samt förmåga att skapa engagemang. Som person är du lyhörd, flexibel, kreativ och driven. Vi ser även att du är ansvarstagande, har ett affärsmässigt tänk samt har förmåga och tillit att delegera. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Väddö vårdcentral ligger i Älmsta ca 3 mil norr om Norrtälje. Här får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och medicinska sekreterare i nära samarbete. Tillsammans är vi cirka 13 medarbetare.

Vi tar emot patienter från hela norra Roslagen och har drygt 3400 listade patienter. På sommaren gästas vår kommun av mångdubbelt fler.

Vårdcentralerna i Tiohundra ingår i samma verksamhetsområde som Norrtälje sjukhus. Cheferna sitter i samma stora mötesgrupp 1ggr/mån vilket har möjliggjort ett utökat smidigt och effektivt samarbete. Inom verksamhetsområdet finns fem vårdcentraler och en filial. Vi samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor, både mot sjukhuset och andra verksamheter inom bolaget, samt har uppdraget som akademisk vårdcentral (AVC).

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

På väg till Norrtälje med hela familjen?

Det är förstås mycket som måste ordnas, bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Kontakta oss för mer information.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Väddö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/411
Kontakt
  • Anneli Utas, Verksamhetschef, 08-12326606
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-01-19
Sista ansökningsdag 2023-03-06

Tillbaka till lediga jobb