Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm är ett av Europas största tandvårdsföretag. Vårt uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa och vara en trygg folkhälsoaktör med samhällsansvar.

Nu har du möjlighet till att ta dig an ett ledaruppdrag som ARBETSLEDARE hos oss på Folktandvården i Vällingby. Det här uppdraget passar dig som har idéer och driv, och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också!

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket bland annat innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Vidare kommer du att ha ett stort fokus på det operativa arbetet, eftersom du leder den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Vilket kan handla om att utforma medarbetarnas scheman och att ta ansvar för PA-systemet. Du kommer också att få ta ett stort ansvar för att kliniken drivs på ett effektivt sätt och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare. 

Kliniken i Vällingby
Kliniken i Vällingby är en av Folktandvården Stockholms största kliniker bestående av 22 rum. Kliniken ligger mitt i Vällingby Centrum med närhet till T-bana och bra parkeringsmöjligheter. Vi ett stort och varierande patientklientel och vår tandvårdspersonal har både en bred och lång erfarenhet samtidigt som vi även har mer juniora medarbetare. Dessutom har vi även nischkompetens på kliniken. Vi är en klinik som genomsyras av högt i tak och vi är omtänksamma gentemot varandra. Tillsammans med klinikchefen kommer du att vara den sammanhållande länken mellan kliniken i Vällingby och Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm.

Vem är du
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad och du har även en god erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift, samt god kunskap i Officepaketet. Dessutom har du har erfarenhet från PA-system, samt från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt, och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet, bidrar till en god laganda och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
På alla våra kliniker erbjuder vi högkvalitativ allmäntandvård och utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få tillgång till ett stort och fint arbetsledarnätverk inom bolaget, att utbyta kunskap och erfarenheter med. Som arbetsledare hos oss får du kontinuerligt ta del av kompetensutveckling. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 februari-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna; Petra Möller-Ahmsetter, klinikchef, via mail: petra.moller-ahmsetter@regionstockholm.se eller ring/smsa på: 072-594 92 64

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/398
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Tillbaka till lediga jobb