Habilitering och Hälsa, Habiliteringscenter Järva barn

Sjukgymnast/Fysioterapeut till Habiliteringscenter Järva barn

Habiliteringscenter Järva barn är en enhet inom Habilitering & Hälsa, en verksamhet inom Region Stockholm med särskild kompetens kring funktionsnedsättningar. Enheten är specialiserad på intellektuell funktionsnedsättning, rörelsenedsättning samt diagnos inom autismspektrumet och vi ger insatser till barn mellan 0-18 år. Vi skapar förutsättningar för patienten att fungera på bästa sätt i sin vardag.

Nu söker vi en sjukgymnast/fysioterapeut med kompetens inom rörelsenedsättningar och intellektuell funktionsnedsättning.

Du får arbeta i ett intressant och brett arbetsområde i tvärprofessionellt team bestående av arbetsterapeut, kurator, psykolog, fysioterapeut, specialpedagog och logoped. Vår mottagning vänder sig till barn boende i stadsdelarna Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta och Sundbybergs kommun. Vi sitter i stora och ljusa lokaler, centralt belägna vid Möllan i Rinkeby.

Om dig:

Vi söker dig som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, är bekväm med att möta personer med funktionsnedsättningar och är trygg i din yrkesroll. Du har erfarenhet av journalsystemet Take Care och körkort.

Som person är du initiativtagande och engageras av att hitta lösningar utifrån patientens fokus. Du gillar att arbeta likväl självständigt som i team och tar eget ansvar för att planera, utveckla och driva patientarbetet framåt på ett strukturerat sätt. Hos oss behöver du ha förmågan att kunna samarbeta och drivas av ett kollegialt lärande då du arbetar i nära samarbete med andra yrkeskategorier på din enhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten?

Vänligen kontakta

Enhetschef Elin Ekdahl, tel 08- 123 354 30

Bitr. enhetschef Emma Söderbäck, tel 08- 123 353 40

Facklig representant

Fysioterapeuterna, Thomas Airio, tel 070-484 60 52

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk såsom familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning Funktion i fokus eller lyssna på vår podd Funka olika. Du kan även följa oss på Facebook eller läsa mer om oss på www.habilitering.se.

Övrigt:

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/337
Kontakt
  • Elin Ekdahl, Enhetschef, 08-12335430
  • Emma Söderbäck, 08-12335340
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2023-02-15
Sista ansökningsdag 2023-03-06

Tillbaka till lediga jobb