Karolinska Universitetssjukhuset, OO Akut Reparativ Medicin Huddinge

Vi söker dig som vill bli en del i vårt team. Vill du arbeta i ett positivt och kompetent team med patienten i centrum och samtidigt vara med och utveckla verksamheten? Då ska du söka tjänsten som sjuksköterska på Infektionsmottagning 1!

Vi erbjuder

 • Kompetensutveckling utan att behöva byta arbetsplats.
 • Tydliga karriärvägar med möjlighet för tjänstestrukturer som till exempel omvårdnadsspecialist och biträdande universitetssjuksköterska.
 • Möjlighet att omsätta dina tidigare erfarenheter och utvecklas i din yrkesroll samt få spetskompetens efter mottagningens behov.
 • Tillsvidareanställning. 

Varje sjuksköterska har en individuell karriärplan inom en kompetensstege som består av sju steg. På varje nivå synliggörs sjuksköterskans breda utvecklingsmöjligheter och självständiga roll.

Hos oss erbjuds du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerande och kompetenta kollegor. Vi har ett tvärprofessionellt samarbete med olika yrkesgrupper och specialiteter. Där även forskningen är en stor och betydande del i vår vardag.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om oss

Tema Akut och Reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden samt en vårdadministrativ enhet.

Inom infektion öppenvård Huddinge har vi tre olika mottagningar där vi utifrån patients behov utreder och behandlar människor med hepatit B och C, tuberkulos, ortopediska infektioner, tropiska infektioner, HIV och immunbristsjukdomar. Våra patienter kommer från olika delar av världen, med blandad kulturell och social bakgrund.

Om tjänsten

Du kommer i första hand att arbeta med patienter som har hepatit B och C.
Som sjuksköterska på öppenvårdsmottagningen ansvarar du för dina egna patientbesök. Arbetsuppgifterna består av provtagning, stödjande åtgärder gällande följsamhet till behandling, patientinformation under behandling, ansvar för att bedöma biverkningar och provsvar samt smittspårning. Du arbetar i ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner på mottagningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är i huvudsak förlagd till mån-fre dagtid, viss helgtjänstgöring förekommer inom någon av temats slutenvårdsavdelningar.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra resultat.
 • Arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i mötet med patienten. Du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.
 • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
 • Har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar därför sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.
 • Organiserar och planerar ditt arbete väl. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Vidare ser vi gärna att du är trygg och säker i din roll som sjuksköterska. Du bör besitta förmåga att fatta egna beslut samt vara noggrann och serviceinriktad. Som person gillar du att ta initiativ och du har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du bidrar till en positiv och öppen stämning, ser möjligheter framför svårigheter.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.

Tjänsten motsvarar steg 2 i Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor i klinisk vård, steg 1-7

Meriterande:

 • Erfarenhet av att arbeta med patienter med hepatit B och C.
 • Erfarenhet av mottagningsarbete, telefonrådgivning.
 • Erfarenhet av TakeCare samt hantering av ärenden via 1177 och Alltid Öppet.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Varmt välkommen att söka till oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/37
Kontakt
 • Jenni Eisersjö, 08-12386580
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, Hannes Vikberg, hannes.vikberg@regiostockholm.se
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-03-06

Tillbaka till lediga jobb