Är du intresserad av kvinnosjukvård? Känner du stort engagemang och vill ha möjlighet att arbeta för att utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor? Nu finns det en plats för dig i vårt fantastiska natteam.

Vi på Gynavdelning 14 söker sjuksköterska/barnmorska.

 

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 14 på Danderyds sjukhus är en slutenvårdsavdelning med både elektiva och akuta gynpatienter. Vi tar emot patienter med svåra gynekologiska besvär som buksmärta eller symtom som hänger ihop med tidig graviditet, förlossning, gynekologiska diagnoser eller operationer.

Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, barnmorskor och läkare tätt tillsammans i ett team kring patienten. Vår ambition är att man skall längta till jobbet och att vi alla hjälps åt med allt arbete kring patienterna. Därav värderar vi patienter och kollegor lika högt.

Två erfarna chefer och en bemanningskoordinator finns alltid nära vårdgolvet som stöd och hjälp för dig som är ny. 

Vi driver flertalet utvecklingsprojekt och har en uppskattad studentsal med studenter från termin 1 till 6. 

För dig som arbetar natt eller treskift dag och natt tillkommer förmåner såsom dubbelt OB-tillägg nattetid och arbetstidsförkortning. Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris (gratis nattetid) samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska/barnmorska med erfarenhet av gynekologi eller akutsjukvård är premierande men ej ett krav.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom den akuta kvinnosjukvården. Vi önskar att du engagerar dig tillsammans med dina kollegor och chef och bidrar med dina specifika kunskaper för att utveckla verksamheten vidare. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om det patientnära arbetet och att du värderar ett gott arbetsklimat högt. Att se möjligheter istället för hinder tror vi är bra då vi arbetar i en verksamhet med snabbt skiftande tempo. Vi värdesätter egenskaper som personlig mognad, noggrannhet och ansvarsfullhet.

 Vi lägger stor vikt vid dina styrkor och personliga egenskaper.

 

Övrigt

Två vikariat 32,20h/vecka.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 32,20h/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5873
Kontakt
  • Helene Hillstierna, 08-12355926
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb