Stockholms läns sjukvårdsområde, Hagalund Frösunda vårdcentral

Välkommen till Hagalund/Frösunda vårdcentral!

Hagalund Frösunda Vårdcentral söker en distriktsläkare/specialistläkare inom geriatrik, internmedicin eller pediatrik som helst har gedigen erfarenhet av primärvården. Hagalund Frösunda är en liten vårdcentral i ett multikulturellt område i Solna med närhet till pendeltåg, bussar och tunnelbana. Vi arbetar tvärprofessionellt med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kuratorer och psykologer.  

Det är viktigt att du kan ha många bollar i luften samtidigt och är flexibel det vill säga du har en god förmåga att kommunicera, samarbeta med samt bemöta både personal och patienter från olika kulturer och bakgrund. 

Arbetsuppgifter inkluderar sedvanligt arbete för distriktsläkare på en vårdcentral men kan även vid behov inkludera hembesök till de patienter som är inskrivna i hemsjukvården eller patienter som tillfälligt inte kan ta sig till vårdcentralen vilka mestadels är äldre och tillhör geriatriken. Det är viktigt att på ett bra sätt kunna bemöta patienter från olika kulturer och med varierande sjukdomsbild och behov. Det är även av stor betydelse att kunna dokumentera patientkontakterna korrekt och adekvat då det är nödvändigt för att kunna följa vårdprocessen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har en positiv attityd, är serviceinriktad och kan arbeta både tvärprofessionellt och självständigt. 

 

Anställningsform:   

Tillsvidareanställning. Vi ser helst att du vill arbeta heltid, men det kan diskuteras vid behov. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  

 

Kvalifikationer:

 Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, geriatrik, internmedicin eller barn.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, intresse för att arbeta med interprofessionellt lärande, är ansvarstagande och att du har god samarbetsförmåga.  

 

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Besök gärna vår externa webbsida!  

www.hagalundfrosundavardcentral.se  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5272
Kontakt
  • Michaela Hager Budny , 0722517551
  • Lena Karin Eriksson, 08-12337112,07072127309
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, Humera Memon, 0703793197
Publicerat 2022-07-07
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Tillbaka till lediga jobb