Södersjukhuset AB, Kardiologi, MIVA/HIA

Är du intensivvårdssjuksköterska och intresserad av digitala program och projektledning? Vi söker dig som vill dela sin kliniska tid med administrativ tid!

MIVA på Södersjukhuset är en för Sverige unik medicinsk/kardiologisk intensivvårdsavdelning som ligger under Verksamhetsområde (VO) Kardiologi.

Arbetsbeskrivning 

Vi arbetar idag i det digitala PDMS-systemet Clinisoft och skall under våren 2025 byta det till ett regiongemensamt system CHA (Centricity High Acuity). Vi söker dig som har fallenhet för projektledning och handledning. Du kommer att arbeta som systemförvaltare och vara en delprojektledare vid implementering av CHA på MIVA. Uppdraget kommer att kräva mer administrativ tid den första tiden och mindre efter genomförandet. Du kommer att blanda din tjänstgöring med klinisk tid som intensivvårdssjuksköterska på MIVA.

Hos oss arbetar du i en kunskapsintensiv miljö där du har möjlighet att utveckla dig själv och göra skillnad. I vår organisation värdesätter vi kollegialitet, teamarbete och processarbete med patient i fokus. Vi tror på öppenhet och transparens och har därför en närhet med korta beslutsvägar mellan medarbetare och chefer. 

MIVA deltar i flertalet studier, vi är ledande inom organdonation och bedriver betydande hjärtstoppsforskning. Här vårdas patienter för livshotande, medicinska tillstånd såsom hjärtstopp, sepsis, svårare intoxikationer, samt olika neurologiska tillstånd. Till vår hjälp har vi sedvanlig medicinteknisk apparatur för intensivvård som mekaniskt cirkulatoriskt stöd, invasiv hemodynamisk övervakning med PA-kateter, kontinuerlig dialys, EEG-övervakning med mera.

Anställningsformen är tillsvidareanställning på heltid alternativ deltid utifrån ditt önskemål. Heltidsmått 38:15. Administrativ tid 50% under första året. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg och drivande i din yrkesroll och har förmåga att skapa engagemang och ett positivt arbetsklimat. Din kompetens är viktig, vi förväntar oss att du delar med dig och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter till teamet. I vår organisation värdesätter vi kollegialitet, teamarbete, och processarbete med patient i fokus. Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska på MIVA ställer stora krav på förmågan att omprioritera, snabbt ställa om och kunna lösa problem vartefter de dyker upp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav

  • Sjuksköterska med specialistkompetens inom intensivvård, såväl nyutexaminerad som erfaren.

Meriterande

  • Erfarenhet av utvecklingsarbete, projektledning, handledning och utbildning. 

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Några av våra förmåner är:

  • Inskolning anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter. Till din hjälp finns erfarna handledare, MT-ansvarig och processjuksköterska.
  • Kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling med hjälp av internutbildningar: studiedagar tillsammans med samtliga professioner, fortlöpande CEPS-träning och A-HLR.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till SÖS egna gym med instruktörsledda klasser på Hälsoteamet. 

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38:15 tim/vecka
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3748
Kontakt
  • Tiina Pyykkö Nilsson , 08–12364943
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, vardforbundet@sodersjukhuset.se
Publicerat 2024-07-04
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb