BUP Huddinge växer, därför söker vi nu ytterligare en legitimerad psykolog med KBT-inriktning, som vill vara med och göra skillnad för barn och ungdomar.

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) Huddinge är en öppenvårdsenhet som bedriver modern barn- och ungdomspsykiatrisk vård på specialistnivå. Vi ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska problem hos barn och ungdomar, 0-17 år, boende i Huddinge kommun.

BUP Huddinge behöver fler medarbetare till mottagningen och önskar välkomna nya kollegor som vill vara med i vår utveckling framåt. Hos oss befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens. Vi är en personalgrupp på cirka 32 anställda, bestående av psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och administratörer. Vi har en samverkansansvarig kurator som hjälper till i samverkan med andra aktörer för att skapa förutsättningar för andra medarbetare att fokusera på sina områden. På mottagningen har vi tydliga arbetssätt och rutiner för hur vi utför vårt arbete och ett bra administrativt stöd. Vi arbetar med stegvis vård och har sedan ett år tillbaka digifysisk vård samt gruppbehandling Unified Protocol.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av psykiatriska bedömningar, psykologiska behandlingar samt neuropsykiatriska utredningar. Inom ramen för detta finns möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån specifik kompetens och intresse. Samarbete med andra vårdgivare som arbetar med målgruppen är också en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapiutbildning i KBT, godkänd för tjänstgöring i Sverige. Det är meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och samtidigt flexibel. Du arbetar självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP Stockholm skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppen sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Vi erbjuder goda möjligheter till kollegialt stöd samt KBT-handledning. Som ny psykolog på mottagningen erbjuds du en mentor under den första tiden som håller i din introduktion. Din introduktion anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov.

Övrig information

Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Huddinge är en del av BUP Stockholm. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Stockholms läns landsting. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad !00%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3657
Kontakt
  • Christina Jonasson, enhetschef, christina.jonasson@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb