Specialisttandvård, Folktandvården Eastmaninstitutet Parodontologi

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på
regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte

Nu söker vi en tandsköterska till specialistkliniken Parodontologi Folktandvården Eastmaninstitutet!

Eastmaninstitutet är Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm och är belägen vid Vasaparken centralt i stan. Hos oss har vi nio avdelningar, 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Eastmaninstitutet är ett nav i kunskapsöverföringen inom både specialist-och allmäntandvård i och med att samtliga specialiteter samlas i ett och samma hus och är remissinstans för hela region Stockholm.

Vi behandlar främst vuxna patienter som behöver specialisttandvård i parodontologi och rehabilitering med implantat, men vi behandlar även barn och ungdomar. Kliniken bedriver ST-utbildning, forskning, kompetensutveckling gentemot allmäntandvården och deltar aktivt i utvecklingen av specialisttandvården i Stockholm. Vi är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och duktiga medarbetare. Idag arbetar 10 tandsköterskor jämsides med våra 14 tandläkare (specialister i parodontologi, ST-tandläkare, nisch-och meriteringstandläkare) och åtta tandhygienister. 

När du blir en av oss
Du kommer få ett intressant och stimulerande arbete i team med tandläkare där du kommer att ta hand om våra patienter som kommer in på remiss. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt. Du kommer att assistera vid olika typer av kirurgiska ingrepp såsom parodontalkirurgi, periimplantär kirurgi och implantatkirurgi, samt ge assistans vid utredningar och viss protetik kan bli aktuellt. Men även arbete i steril och administrativa uppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig
Som är utbildad tandsköterska med några års erfarenhet och kunskaper inom assistans vid kirurgiska ingrepp och steril operationsdukning. Kompetens, kvalitet och serviceanda är viktiga faktorer hos oss. Vi ser gärna att du är flexibel, självständig och har lätt för att samarbeta. Att du är en person som sätter patienten i fokus och har ett fint omhändertagande och bemötande ser vi som en självklarhet. 

Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetents. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Folktandvården Stockholm erbjuder dig olika förmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
  • Tjänstepension
  • Löneväxling till pension
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet
  • Möjlighet till del av incitamentsmodell
  • Frisktandvård
  • Subventionerad läkarvård

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 23 juni 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan då tillsättas före sista ansökningsdag. Tjänsten är tillsvidare och på del-/heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma. Du söker via vårt rekryteringssystem där du registrerar ditt CV. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss, hoppas vi ses!

Är du intresserad?
Kontakta gärna:
Klinikchef Carolina Modin tel. 072-582 23 84 eller
Arbetsledare Vasiliki Dimou Goteva tel. 070-269 76 84.

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra! Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3570
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb