Vi söker en fysioterapeut till hemrehab i Solna-Sundbyberg.  

Om oss:

Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Rehab Nordväst. Rehab Nordväst erbjuder primärvårdsrehabilitering i kommunerna Solna, Sundbyberg, Märsta–Sigtuna, Järfälla och Upplands Bro. Vi har fyra mottagningar med ca 130 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer, kiropraktorer, undersköterskor och receptionister. Solna Sundbyberg Rehab är beläget i trivsamma lokaler nära pendeltåg och bussar. Vårt huvudsakliga uppdrag är hemrehabilitering i anslutning till slutenvården, underlätta kvarboende i hemmet samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i primärvården men även mottagningsarbete och bassängrehabilitering. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Du kan läsa mer om oss på Solna Sundbyberg rehab (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Inom SLSO finns goda möjligheter för att du som medarbetare ska utvecklas och inom din profession. På vårt intranät finns information för dig som nyanställd som stöd i din introduktion. Vi har ett antal obligatoriska utbildningar och utöver detta finns ytterligare möjligheter till kompetensutveckling. Vi erbjuder regelbundet olika utbildningar efter ditt behov och har även ett väl inarbetat introduktionsprogram.

Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv.
Vi erbjuder våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsersättning, möjlighet till friskvård på arbetstid när verksamheten så tillåter samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter för fysioterapeut på rehab inom primärvården. Du kommer att arbeta framför allt inom hemrehabilitering, där du ofta arbetar i team med arbetsterapeut.

Arbetet ställer krav på bred kompetens, självständighet och god samarbetsförmåga. I det dagliga arbetet ingår samverkan med övriga yrkeskategorier på enheten och med vårdgrannar. Arbete på vår mottagning kan även förekomma.  Handledning av studenter ingår också i uppdraget. Dokumentation sker i TakeCare.

Kravspecifikation:

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvårdsrehabilitering, är meriterande. God datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare är också meriterande. 
B-körkort är ett krav.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100% 40 tim/vecka. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse. 

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vilket innebär att du:

  • Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga
  • Kan hantera olika typer av situationer och är bra på att kommunicera
  • Är lyhörd, hanterar oförutsedda händelser och är serviceinriktad
  • Har en positiv attityd till utveckling av verksamheten utifrån nya krav och förutsättningar

Är intresserad av den äldre patienten. Eftersom vi ibland arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Bli en del av vårt kompetenta gäng! Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3399
Kontakt
  • Anna Nillbrand, Enhetschef, 08-12345624
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb