Norra Stockholms psykiatri, Specialistpsykiatrisk mottagning 4 St Eriksplan


Vill du ha variation i ditt arbete, arbeta individuellt och i team - sök dig då till oss!

Beskrivning

Specialistpsykiatrisk mottagning 4 är en öppenvårdsmottagning inom Norra Stockholm psykiatri (NSP), som ligger centralt vid S:t Eriksplan. I februari delades en större mottagning till två mindre varav vi är en utav dem. Känner du för att vara med i en ”nystart” är detta rätt tid att börja hos oss!

Mottagningen har ett allmänpsykiatriskt basuppdrag där vi arbetar med läkemedelsbehandling, psykopedagogisk behandling, arbetsterapeutiska insatser, psykosocialt arbete och gruppbehandlingar. I samma hus på Atlasområdet sitter även andra högspecialiserade öppenvårdsmottagningar som tillhör NSP, närheten till dessa möjliggör gott samarbete mottagningarna emellan.

Vi är ca 25 entusiastiska och erfarna medarbetare som är uppdelade i två team. Vår arbetsgrupp på mottagningen består av en stor bredd av yrkeskompetenser såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, skötare samt medicinska sekreterare. På mottagningen blir du en av fem sjuksköterskor.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vår mottagning har du en viktig roll i behandlingsarbetet med patienter med ADHD. Arbetsuppgifter består i att följa upp och optimera läkemedelsbehandlingar (bl.a. centralstimulantiabehandling), att bedöma och fördela patientärenden, att arbeta med psykosocial och psykopedagogisk rådgivning, att bemanna rådgivningstelefon och 1177, samt viss provtagning. Som sjuksköterska ingår du i ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, arbetsterapeut, kurator och psykolog. I tjänsten ges möjlighet till distansarbete i viss utsträckning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad i psykiatri.

Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att bygga förtroendefulla relationer med patienter, kollegor och andra samarbetspartners. Arbetet förutsätts att du är flexibel och kan anpassa ditt arbete utefter varierande behov.

Goda datorkunskaper är ett krav. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Vi önskar också att du har intresse och engagemang för behandling av ADHD och gärna erfarenhet och kunskaper inom området. Arbetet utgår från teamet, men ställer även höga krav på självständighet, att kunna lägga upp och genomföra arbetet på egen hand. Vi värdesätter intresse av utvecklingsarbete, varierande erfarenhet och bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Mottagningen tillämpar flextid under ansvar. Vi har friskvårdstimme och ger friskvårdsbidrag. Individuell lönesättning.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig via mail till enhetschef Johanna Evengård johanna.evengard@regionstockholm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3378
Kontakt
  • Johanna Evengård, 08-12348872
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb