Akademiskt primärvårdscentrum (APC) har ett övergripande forsknings-, utbildnings- och utvecklingsuppdrag för primärvården i Region Stockholm. APC och de tre universitetsvårdcentralerna Jakobsberg, Gustavsberg och Liljeholmen utgör primärvårdens universitetssjukvårdsenhet (USV) och är en viktig del i den nya organisationen för kunskapsstyrning nationellt och regionalt. Verksamheten bygger på en nätverksorganisation där majoriteten av våra 230 medarbetare har sin grundanställning i klinisk primärvårdsverksamhet. Stockholms Läns Sjukvårdsområde, SLSO, är huvudman men APC:s verksamhet bedrivs oberoende av driftsform inom hela Region Stockholm. Vi arbetar i moderna lokaler på Torsplan. Läs mer om APC här.

Uppdraget sköra äldre utgör en del av APC:s utvecklingsverksamhet. Grunduppdrag är att på olika sätt stödja primärvården att erbjuda en proaktiv, god och säker vård som främjar ett hälsosamt åldrande. Stödet innefattar bland annat fortbildning, nätverksträffar och framtagande av stödjande dokument och verktyg.

Om uppdraget
I uppdraget ingår att delta i omvärldsbevakning, arrangera fortbildningar, kurser och nätverksträffar för personal vid regionens husläkarmottagningar samt medverka i framtagande av stödmaterial. Oftast arbetar du tillsammans med en eller flera kollegor men ibland kan du komma att ansvara själv för, till exempel, en fortbildningsinsats. Uppdraget ställer höga krav på självständighet och flexibilitet och att du är bekväm med att stå inför grupp, utbilda och processleda såväl på plats som i en digital miljö. Din placering är på Jakobsbergs UVC där det finns fler som arbetar med UVC uppdraget. Ni har regelbundna möten och kreativa avstämningar för att utveckla verksamheten. Detta innebär även en möjlighet till fördjupad kunskapsutveckling inom området sköra äldre och pedagogik.

Vi söker dig som:

  • är sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska/äldres hälsa.
  • Har din grundanställning på privat eller regionsdriven husläkarmottagning i Region Stockholm.
  • Har klinisk erfarenhet av att arbeta mer specifikt med äldre personer, till exempel inom hemsjukvård och/eller äldremottagning/särskilt mottagande för äldre.
  • Har gärna vetenskapliga meriter som magister-, masterexamen, forskarstudier eller disputation.
  • Har grundläggande pedagogiska kunskaper och erfarenheter samt är van vid att hantera digitala verktyg.
  • Har en god förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt samtidigt som du är lyhörd och arbetar bra i team.

Vi lägger i den sammanvägda bedömningen av sökanden stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning/inlåning fram till 31 december 2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Uppdraget är en projektanställning omfattande 40–60% för sjuksköterska med specialistutbildning, tillträde snarast.

Sista ansökningsdag: 2024-06-16. Ansökningarna kommer beredas fortlöpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens utgång.

Enhetschef
E-post: lena.k.lund@regionstockholm.se

HR-konsult
E-post: caroline.jonsson@regionstockholm.se Tel: 070-2082739

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform -
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-60 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3267
Kontakt
  • Lena Lundh, 070-1655182
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet (PV STHLM), 08-12340498,carin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb