Är du intresserad av en spännande roll som timanställd sjuksköterska i sommar? Då kan du vara den vi söker till Gastromottagningen!

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren och engagerad sjuksköterska till vår fantastiska mottagning med inriktning gastroenterologi och hepatologi. Hos oss får du ta del av en spännande och omväxlande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap och en verksamhet med patienten i fokus.

Vår öppenvårdsverksamhet inkluderar både dagvård och mottagning med möjlighet till rotation mellan de olika stationerna. I och med detta ges möjlighet att kombinera praktiskt kliniskt arbete med mottagningsarbete.  

Patienterna kommer till oss för nybesök, återbesök och behandling. Arbetsuppgifterna innefattar bl a läkemedelsinfusioner, blodtransfusioner, flebotomier, aferesbehandlingar, leverbiopsier, dränering av acsitesvätska samt telefonrådgivning via TeleQ, endoskopiassistans och remisshantering.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av dagvård och/eller mottagningsarbete.

Erfarenhet av telefonrådgivning och endoskopiassistans är meriterande.

 

Personliga egenskaper

För att trivas behöver du vara trygg i din roll som sjuksköterska och säker i dina bedömningar och prioriteringar. Du behöver ha en god kommunikationsförmåga och förmedla struktur till patienter och medarbetare. Som kandidat är du team-orienterad och trivs att arbeta med andra. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform:

Timanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi har ett nära samarbete med vår slutenvårdsavdelning och möjlighet till anställning inom både öppenvård och slutenvård finns.

 

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om verksamheten

Gastrosektionen är en del av verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård där även njurmedicin, endokrinologi, hud, reumatologi och Diagnostiskt Centrum ingår. Gastrosektionen på Danderyds Sjukhus har under de senaste åren genomgått en expansion och är nu en av de största sammanhållna enheterna för gastroenterologi och hepatologi i Sverige. Sektionen består av både öppen- och slutenvård i nära samarbete.

 

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om Danderyds sjukhus

 

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast elller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3249
Kontakt
  • Matilda Eriksson, 08-12358742
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb