Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på
regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi ser fram emot att få välkomna en Tandsköterska till oss i Skanstull, som är nyfiken på en spännande arbetsplats med engagerade kollegor! Vi erbjuder dig att bli en del av ett företag som kännetecknas av värme och omsorg, där du får vara med och påverka Region Stockholms folkhälsa till det bättre.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du arbetar i team med tandläkare. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete med stort fokus på kundservice. Vidare i ditt uppdrag delar du med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. 

Vår fina klinik består av 13 moderna behandlingsrum, centralt belägen i Skanstull, intill köpcentrumet Ringen, tunnelbana och bussar. Folktandvården Skanstull är en nischnod där vi har  utökad kompetens inom flera ämnesområden och arbetar med remisser från övriga allmäntandvårdskliniker. Vårt kliniklag består av 14 tandläkare varav en kirurginisch, två endodontinischar, en bettfysiosiologinisch, en blivande protetiknisch, tre tandhygienister varav en nischad inom parodontologi samt 14 tandsköterskor varav en nischad inom kirurgi. Vi kännetecknas av positiva, glada och kompetenta medarbetare vilket ger dig som är likasinnad goda möjligheter till att utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi arbetar med den senaste tekniken liksom intraoral skanner och operationsmikroskop.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och du får gärna ha god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Datorvana är ett krav. Erfarenhet av T4 är meriterande.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
 • Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till del av incitamentsmodell
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård


Anställningen
Välkommen med din ansökan senast den 10 juni-2024. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Provanställning kan förekomma. Då vi har generösa öppettider ingår tjänstgöring till kl.19:00 en dag i veckan och en lördag/månad. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av examensbevis tillsammans med CV. Har du arbetat hos oss tidigare kommer vi att ta referenser från din tidigare chef.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna
Klinikchef Alexandra Durgé, tel. 08-123 163 52 eller
Arbetsledare Ann-Charlotte Tiala Prestjan, tel. 08-123 169 35

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra! Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3192
Facklig företrädare
 • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb