Södersjukhuset AB, Operation, PVI

Vi på modul 1 söker nu två engagerade och kompetenta operationssjuksköterskor som vill vara en del av vårt dedikerade team.

Här får du möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö där patientens bästa alltid står i fokus. På SÖS är operation indelat i 5 moduler med ca 6 operationssalar/modul. Alla moduler ligger organisatoriskt under VO Perioperativvård och intensivvård (PVI).

På vår modul opererar vi elektiva patienter på 5 toppmoderna operationssalar. Vi ligger i framkant när det gäller att implementera de senaste metoderna och teknologierna inom professionerna.

Som Operationssjuksköterska hos oss får du arbeta med en stimulerande blandning av dagkirurgiska- och större slutenvårdsoperationer. Patienterna kommer från olika specialiteter som bröst, kolorektal, ÖGB och urologi. Ingreppen utförs genom öppen kirurgi, laparaskopi, transuretral- samt robotkirurgi.

 

Arbetserbjudande:

 

Hos oss får du:

En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö: Hos oss får du ett spännande jobb där arbetsmiljön och trivseln är av högsta prioritet. Vi arbetar tillsammans för att upprätthålla en positiv stämning och följer kontinuerligt upp hur våra medarbetare trivs.

En personlig och omtänksam arbetsmiljö: På Modul 1 värnar vi om varandra och skapar en arbetsmiljö där varje individ blir sedd och uppskattad. Vi har en stark gemenskap där alla hjälper varandra, vilket bidrar till hög trivsel och en känsla av samhörighet.

En individuellt anpassat inskolningsprogram med mentor: Vid nyanställning erbjuder vi ett noggrant utformat inskolningsprogram som är anpassat efter dina individuella behov och förutsättningar. Du får en dedikerad mentor som följer upp din utveckling och stödjer dig genom hela inskolningsperioden, för att du ska känna dig trygg och väl förberedd i din nya roll.

Kompetensutveckling: Vi värdesätter din karriärutveckling och erbjuder kontinuerlig fortbildning samt möjligheter till specialisering inom olika områden.

Flexibla arbetstider: För att främja en god balans mellan arbete och privatliv erbjuder vi flexibla arbetstider och eventuellt möjlighet till deltidsarbete.

En stark gemenskap: Vårt team präglas av samarbete och stöd, där vi alltid hjälper varandra att växa och utvecklas.

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ett team på operationssal tillsammans med undersköterska/operationssjuksköterska, kirurg, anestesisköterska. Dina arbetsuppgifter är i stort sedvanliga uppgifter för operationssjuksköterskor på en operationssal.

Vi vill också att alla medarbetare skall känna sig delaktiga i vårt avdelningsarbete utanför operationssal och vill helst att alla skall ha ett ansvarsområde. 

 

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Du har ett starkt engagemang för patientvård och är skicklig på att arbeta både självständigt och i team. Du är positiv, trygg och stabil och har en förmåga att se till helhetsperspektivet i verksamheten när du arbetar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en öppenhet inför förbättringar och vill bidra till vår gemensamma utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi ser helst att du har arbetat som operationssjuksköterska i några år, men välkomnar även dig som nyexaminerad.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande  under ansökningstidens gång! 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240901
Löneform Fast månads-lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3171
Kontakt
  • Maria Hawborn, 08-12361328
Facklig företrädare
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb